V primeru povišane telesne temperature in znakov okužbe dihal (nahod, bolečine v žrelu, kašelj, težko dihanje) se najprej posvetujte s svojim osebnim zdravnikom po telefonu ali e-pošti!

Za pregled v vseh dejavnostih je OBVEZNO NAROČANJE - po telefonu ali e-pošti. Zdravnik bo glede na vaše zdravstvene težave strokovno presodil o načinu obravnave, ki je potrebna.

Urniki in kontakti

  Ime in priimek Dejavnost Lokacija Telefon Naslov za naročanje E-naslov
71. SOTIROV ANDRIANA, dr.med.spec.ZDRAVSTVENO VARSTVO ODRASLIH Ambulanta družinske medicinePE POLJE, C. 30. AVGUSTA 201/58 64 959https://narocanja.zd-lj.si/187Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. 
72. VIDMAR TANIA, dr.med.spec.ZDRAVSTVENO VARSTVO ODRASLIH Ambulanta družinske medicineENOTA MOSTE-POLJE, PRVOMAJSKA UL. 501/58 44 208https://narocanja.zd-lj.si/189Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. 
73. VIVOD-PEČNIK ŽIVKA, dr.med.spec.ZDRAVSTVENO VARSTVO ODRASLIH Ambulanta družinske medicinePE POLJE, C. 30. AVGUSTA 2(01) 58 64 928http://narocanja.zd-lj.si/8Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. 
74. ZOR POLONCA, dr.med.spec. Prenehal/a z delom na tem deloviščuVeč informacij
Spoštovani,

Obveščamo vas, da se pacienti zdravnice Zor Polonce s 4.10.2021 lahko opredelijo pri zdravnici Mirjani Jovanović, ki bo nadomestila zdravnico Zor Polonco. Za opravek izbire je potrebno izpolniti pristopno izjavo, katero lahko pošljete na e-naslov narocanje.mirjana.jovanovic@zd-lj.si ali se osebno zglasite na vhodu/vstopni točki ZD Moste.

Predlagamo, da izbiro nove zdravnice opravite čim hitreje, v kolikor je mogoče v roku 14 dni, saj se pričakuje hitro zapolnitev razpoložljivih mest.
ZDRAVSTVENO VARSTVO ODRASLIH Ambulanta družinske medicineENOTA MOSTE-POLJE, PRVOMAJSKA UL. 5(01) 5844-219 
75. ANDROJNA MAJA, dr.med.spec. Prenehal/a z delom na tem deloviščuVeč informacij
Spoštovani!Obveščamo vas, da je zdravnica Maja Androjna, dr.med.spec, z 21.11.2021 prenehala z delom v ZD Ljubljana enota Šiška.Prosimo vas, da si izberete novega osebnega zdravnika, (izberete ga s seznama razpoložljivih zdravnikov, ki ga vsak začetek meseca osvežuje ZZZS, https://zavarovanec.zzzs.si/wps/portal/portali/azos/ioz/ioz_izvajalci ).Za prenos kartoteke nam lahko pišete po elektronski pošti : narocanje.ambulanta.18sis@zd-lj.siZa nujne in neodložljive storitve (urejanje bolniškega staleža, receptov, napotnic, delovnih nalogov ali morebiten datum pregleda) smo dosegljivi na telefonski številki 01/5815 200 ali nam pišite na naslov narocanje.ambulanta18.sis@zd-lj.siV primeru urgentne situacije pokličite 112.Vaše sporočilo bo obravnavano v roku 3 delovnih dni.Prosimo, če v sporočilu natančno opredelite osebne podatke in kaj želite naročiti.Hvala za razumevanje!
ZDRAVSTVENO VARSTVO ODRASLIH Ambulanta družinske medicineENOTA ŠIŠKA, DERČEVA UL. 5 
76. BAHOVEC ANDREJA, dr.med.spec.ZDRAVSTVENO VARSTVO ODRASLIH Ambulanta družinske medicineENOTA ŠIŠKA, DERČEVA UL. 5(01) 5815-380https://narocanja.zd-lj.si/282Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. 
77. BIZJAK OSREDKAR MATEJA, dr.med.spec.ZDRAVSTVENO VARSTVO ODRASLIH Ambulanta družinske medicineENOTA ŠIŠKA, DERČEVA UL. 5(01) 5815-265Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. 
78.asist.dr. BLAŽ KOVAČ MILENA, dr.med.spec.ZDRAVSTVENO VARSTVO ODRASLIH Ambulanta družinske medicineENOTA ŠIŠKA, DERČEVA UL. 5(01) 5815 224http://narocanja.zd-lj.si/24Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. 
79. BRADEŠKO KRANJČEVIĆ BLANKA, dr.med.spec.ZDRAVSTVENO VARSTVO ODRASLIH Ambulanta družinske medicineENOTA ŠIŠKA, DERČEVA UL. 501 58 15 353Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. 
80. DEMŠAR MARJETA, dr.med.spec. Prenehal/a z delom na tem deloviščuVeč informacij
Spoštovani,
zdravnica DEMŠAR MARJETA je prenehala z delom v ZD Ljubljana Šiška.
Prosimo vas, da si izberete novega osebnega zdravnika, (izberete ga s seznama razpoložljivih zdravnikov, ki ga vsak začetek meseca ažurira ZZZS).
Seznam razpoložljivih zdravnikov: https://zavarovanec.zzzs.si/wps/portal/portali/azos/ioz/ioz_izvajalci
Za prenos kartoteke nam lahko pišete na e-mail: narocanje.ambulanta23.sis@zd-lj.si
Za nujne primere smo dosegljivi na telefonski številki 01 5815 267, pokličete nas lahko ponedeljek, torek in petek DOPOLDNE med 8.00 - 10.00 ter v sredo in četrtek POPOLDNE med 14.00 - 16.00 uro ali pa po e-mailu narocanje.ambulanta23.sis@zd-lj.si
Hvala za razumevanje!
ZDRAVSTVENO VARSTVO ODRASLIH Ambulanta družinske medicineENOTA ŠIŠKA, DERČEVA UL. 501/58-15-267 
banner cepljenje
S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Nastavitve

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.

Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.