Spoštovani starši in otroci!

V ZD Ljubljana prehajamo na nov, varnejši način elektronske komunikacije preko portala za paciente na spletnem naslovu https://portal.zd-lj.si, ki bo nadomestil dosedanjo elektronsko pošto. S 3.1.2023 se v spletni portal vključujejo ambulante predšolskih otrok, šolskih otrok in mladine ZDL Vič - Rudnik. 

Za dostop do portala je potrebna REGISTRACIJA starša na https://portal.zd-lj.si/login, nato pa ureditev pooblastil za otroke. Starejši od 15 let se lahko registrirajo sami. Več informacij o portalu je tudi na naši spletni strani https://www.zd-lj.si in https://portal.zd-lj.si

V primeru, da imate starši katerega od digitalnih potrdil in imate izbranega svojega osebnega zdravnika v ZD Ljubljana, lahko registracijo zase opravite sami na daljavo - ob registraciji se bodo pojavile povezane osebe, če je bil v preteklosti izdan eBolniški list za nego. 

Pooblastilo za otroke in registracijo starša, ki osebnega zdravnika v ZD LJ nima, pa je možno urediti osebno v ZD Vič, na vhodu v ZD, na delovni dan od 3. 2. do 15. 2. 2023 med 7.00 in 14.00 uro. Z elektronsko komunikacijo prenehamo 10. 2. 2023, še vedno pa bomo dosegljivi po telefonu.

S seboj prinesite osebno izkaznico in zdravstveno kartico. V primeru, da pacient pooblašča drugo osebo naj prideta obe osebi skupaj oz. prinesite KZZ otrok. 

V prehodnem obdobju ostajamo dosegljivi po vseh do sedaj utečenih poteh.