ZD VIČ, ŠESTOVA 10

V ZD Ljubljana, v organizacijski enoti VIČ, Šestova 10, Ljubljana deluje ena ambulanta za neopredeljene zavarovane osebe, v kateri se bodo prednostno opredeljevali pacienti, ki so v enoti Vič imeli nazadnje izbranega osebnega zdravnika in imajo v tej enoti tudi svojo zdravstveno dokumentacijo. Ambulanta zaradi polnega obsega ne opredeljuje več novih pacientov.

Naročanje na pregled je obvezno! Pacienti se lahko naročijo osebno ali pokličejo na telefonsko številko 01 2004 682 v ordinacijskem času ambulante.  Ta telefonska številka ni namenjena za informacije o delu ambulante ali za opredeljevanje.

ORDINACIJSKI ČAS AMBULANTE ZA NEOPREDELJENE

URNIK dela ambulant za neopredeljene v tednu od 24. 6. 2024 do 28. 6. 2024

  • Ponedeljek: 7.30 - 11.30
  • Sreda: 14.00 – 18.00
  • Četrtek: 14.00 – 18.00

Glede na število kadra, ki je na razpolago za delo v ambulantah za neopredeljene, sprva ne bomo mogli zagotoviti opredelitve vsem pacientom, ki so trenutno brez osebnega zdravnika. Ne glede na to pa bomo še vedno zdravstveno oskrbo zagotavljali vsem osebam, ki jo bodo potrebovali, in sicer v enotah, kjer so imeli osebnega zdravnika, torej v doslej že vzpostavljenih kroničnih, akutnih, administrativnih ambulantah in ambulantah za preveze ran. Vsem pacientom svetujemo, da recepte za kronično terapijo, napotnice za kontrolne preglede, naročilnice za medicinske pripomočke naročijo pravočasno (vsaj 10 dni pred iztekom), saj bodo administrativne storitve praviloma urejene v roku enega tedna od naročila in res vljudno prosimo, da to pacienti upoštevajo.