Ni aktualnih novic!

 •   Ime in priimek Dejavnost Lokacija Telefon Naslov za naročanje E-naslov
  1. KORENČIČ MANCA, univ.dipl.psih.CENTER ZA DUŠEVNO ZDRAVJE OTROK IN MLADOSTNIKOVCDZOM, Trg MDB 7Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.
  2. KOVAČIČ MAJA, dipl. defektolog-logopedCENTER ZA DUŠEVNO ZDRAVJE OTROK IN MLADOSTNIKOVCDZOM, Trg MDB 7Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.
  3.dr. MIKUŽ ANDREJA, spec.klin.psih.CENTER ZA DUŠEVNO ZDRAVJE OTROK IN MLADOSTNIKOVCDZOM, Trg MDB 7Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.
  4. OGRIZEK KLARA, univ.dipl.psih.CENTER ZA DUŠEVNO ZDRAVJE OTROK IN MLADOSTNIKOVCDZOM, Trg MDB 7
  5. PRAPROTNIK KAJA, univ.dipl.psih.CENTER ZA DUŠEVNO ZDRAVJE OTROK IN MLADOSTNIKOVCDZOM, Trg MDB 7Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.
  6. ROZMAN NINA, univ.dipl.psih.CENTER ZA DUŠEVNO ZDRAVJE OTROK IN MLADOSTNIKOVCDZOM, Trg MDB 7Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.
  7. ZALAR BLANKA, spec.klin.psihologijeCENTER ZA DUŠEVNO ZDRAVJE OTROK IN MLADOSTNIKOVCDZOM, Trg MDB 7Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.
  8. ZUPANIČ LARISA, mag. prof. logop. in surdoped.CENTER ZA DUŠEVNO ZDRAVJE OTROK IN MLADOSTNIKOVCDZOM, Trg MDB 7Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.