Ali bomo vsakodnevno hojo po stopnicah premagovali s trudom ali z lahkotnostjo je odvisno tudi od tega, koliko smo sami pripravljeni storiti za svoje zdravje. Spremenimo svoj življenjski slog še danes in skrb za zdravje postavimo na prvo mesto!

Fotolia 13116797 Subscription L

Sodoben način zdravljenja vključuje tudi sodelovanje vsakega posameznika, ki z znanjem, voljo in željo vzdržuje svoje zdravje. Z namenom ohranjanja oziroma izboljšanja vašega zdravstvenega stanja želimo, da se vključite v zdravstveno vzgojne programe. Zdravstveno vzgojni programi vas bodo usmerili v novo razmišljanje in ukrepanje za bolj zdrav način življenja. Želimo, da vam bo to tudi v veselje, saj boste spoznali, da sami lahko veliko naredite za svoje zdravje in izboljšanje svojega počutja.

Informirani, motivirani in dejavni posamezniki v skrbi za lastno zdravje veliko lažje premagujejo fizične in psihične napore, pri svojem delu pa so bolj uspešni, saj so usmerjeni k zdravju in ne več k bolezni, posledično je veliko manj bolniških odsotnosti in manj poškodb na delovnem mestu.

  • Ali zaužijete pet manjših obrokov na dan? Se vaš dan konča z nezdravim prigrizkom?
  • Ste ob vsakršni telesni dejavnosti popolnoma zadihani?
  • Je vaše počutje po vadbi slabo?
  • Ste poskušali shujšati s hitrimi dietami, ki pa niso imele dolgoročnega učinka?
  • Ste že večkrat neuspešno prenehali kaditi?

Če ste vsaj na eno od vprašanj odgovorili pritrdilno, vas vabimo, da se nam pridružite v Zdravstvenovzgojnih centrih ZD Ljubljana!