Testiranje s HAGT in PCR testiranje v okviru ZD Ljubljana poteka na vstopni točki ZD Ljubljana - na parkirišču P+R Stanežiče (po sistemu drive-in) - povezava do lokacije.

HAGT testiranje
Urnik testiranja:
- sprejem od ponedeljka do petka: 10:00 – 13:30
- sprejem ob sobotah in praznikih: 9:00 – 11:00
- ob nedeljah testiranja ne izvajamo
Naročanje na HAGT testiranje ni potrebno.

Za simptomatske osebe s pozitivnim rezultatom samotestiranja ali napotenih po posvetu z izbranim osebnim zdravnikom je testiranje s HAGT brezplačno (oz. se izvede v breme proračuna). Za vse ostale je testiranje s HAGT samoplačniško (7 EUR). Plačilo je možno samo z bančno kartico.

Vsi, ki pridejo na testiranje, naj imajo s seboj zdravstveno kartico in osebni dokument ter obvezno nosijo zaščitno masko. Osebe s pozitivnim rezultatom na samotestiranju s seboj prinesejo tudi dokazilo o pozitivnem rezultatu HAGT (fotografija s priloženim osebnim dokumentom ali testirna ploščica v zaščitni vrečki).

Testiranim osebam rezultate sporočimo preko sms obvestila. Če sms obvestila niste prejeli v roku 24 ur, pošljite sporočilo na elektronski naslov korona@zd-lj.si ali pokličite na telefonsko številko 031 619 359 ali 031 619 255 (vsak delavnik med 9.00 - 10.00 uro).

PCR testiranje
Pacienta na odvzem PCR brisa NAROČI izbrani osebni zdravnik. Odvzem PCR brisa lahko posameznik opravi tudi samoplačniško.