V ZD Ljubljana opravljamo tudi samoplačniške odvzeme brisov za potrditev okužbe z virusom SARS-CoV-2 z metodo PCR. Za odvzem brisa je potrebno predhodno naročilo, za fizične osebe pa tudi predhodno plačilo. Cena odvzema brisa je 85 EUR. Za zagotovitev primernega termina se je potrebno naročiti vsaj dva dni prej.

Podatki za plačilo so sledeči:

Zdravstveni dom Ljubljana
Metelkova ulica 9
1000 Ljubljana
TRR: SI56 0126 1603 0921 845
SKLIC: SI 00 0030
SWIFT (BIC) KODA: BSLJSI2X
Davčna številka: 80683568

Za odvzem brisa se morate predhodno naročiti na telefonski številki +386 31 619 359.

Delovni čas klicnega centra je od ponedeljka do sobote ter ob praznikih od 11. do 15. ure.

Odvzem brisa boste opravili na vstopni točki Zdravstvenega doma Ljubljana - na parkitišču P+R Stanežiče (povezava do lokacije). Sistem drive-in omogoča odvzem brisa iz osebnega vozila.

FIZIČNE OSEBE: Ob testiranju je obvezna priložitev fotokopije potrdila o plačilu, iz katerega morajo biti razvidni podatki plačnika ter v namenu ime in priimek testirane osebe, na podlagi katerega bomo naknadno izstavili račun. Možno je tudi plačilo s kartico ob testiranju. Gotovine na vstopni točki ne sprejemamo.

PRAVNE OSEBE (PODJETJA): Podjetje naj predhodno pošlje naročilnico in seznam oseb na e-naslova korona.vt@zd-lj.si in fakturni@zd-lj.si. Vnaprejšnje plačevanje ni potrebno. Po opravljenem testiranju bomo izstavili račun, ki ga plačate naknadno.

Rezultate testiranja boste prejeli po telefonu praviloma v roku 24 ur. V primeru, da potrebujete pisni izvid testiranja, po prejemu SMS sporočila o rezultatu testiranja pošljite zahtevo za pisni izvid na korona@zd-lj.si ali pokličite na telefonsko številko +386 31 619 359 v delovnem času klicnega centra.