Cepljenje proti sezonski gripi v ZD Ljubljana poteka pri osebnih zdravnikih, v nekaterih enotah so organizirani tudi termini organiziranega cepljenja v cepilnih ambulantah. Na cepljenje se zainteresirani naročijo v ambulanti osebnega zdravnika po telefonu ali najbolje po e-pošti. Osebe brez izbranega osebnega zdravnika se lahko na cepljenje proti gripi naročijo v enoti ZD Ljubljana, kjer so imeli nazadnje izbranega osebnega zdravnika.

V sklopu Cepilnega centra na Metelkovi ulici 9 se je mogoče sočasno cepiti proti covid-19 in gripi. Za  sočasno cepljenje proti covid-19 in gripi je potrebno predhodno naročanje preko spletne strani na https://narocanja.zd-lj.si/275. Za cepljenje proti gripi in proti covid-19 ni potrebno izpolnjevati pogoja PCT.

Na dan cepljenja s seboj prinesite izpolnjen Vprašalnik o zdravstvenem stanju pred cepljenjem in izjava o privolitvi na cepljenje

Več o cepljenju proti gripi si lahko preberete na spletni strani: https://www.nijz.si/sl/zacenja-se-cepljenje-proti-gripi-v-sezoni-20212022


Enota Bežigrad

Cepljenje proti gripi se izvaja pri izbranih osebnih zdravnikih ob predhodnem naročilu.


Enota Center

Cepljenje proti gripi se izvaja pri izbranih osebnih zdravnikih ob predhodnem naročilu.


Enota Moste-Polje

Pacienti se na cepljenje v enoti Moste-Polje naročijo preko izbranega osebnega zdravnika, preko e-pošte ali telefona.


Enota Šentvid

Termin organiziranega cepljenja:

- sreda, 8.12.2021, od 7.00 do 8.30 ure

Pacienti se na cepljenje naročijo preko izbranega osebnega zdravnika ali preko spletne strani na https://narocanja.zd-lj.si/246.

 

Enota Šiška

Pacienti se na cepljenje naročijo preko izbranega osebnega zdravnika, preko e-pošte ali telefona. Osebe, ki nimajo opredeljenega zdravnika in se želijo cepiti, pokličejo informacije 01 5815 200 ali pišejo nadomestnemu zdravniku po seznamu na spletni strani ZD Ljubljana.


Enota Vič-Rudnik

Za cepljenje v enoti VIČ se pacienti naročijo preko izbranega osebnega zdravnika ali preko spletne strani na https://narocanja.zd-lj.si/266.