Skoči do osrednje vsebine
Išči... SL EN Prijava

Prijava za zaposlene

ISCPC23 banner slo

Zakon o zaščiti prijaviteljev (Uradni list RS, št. 16/2023; v nadaljevanju: ZZPri) k določenim ravnanjem in obveznostim v zvezi s prijavami kršitev ter zaščiti prijaviteljev zavezuje tudi Zdravstveni dom Ljubljana (v nadaljevanju: ZD Ljubljana). V kolikor sumite, da je V ZD Ljubljana prišlo do kršitve predpisov, ki veljajo v RS, lahko to kršitev prijavite zaupniku znotraj zavoda (notranja prijava) ali pristojnemu organu za zunanjo prijavo. Prijavo lahko poda samo fizična oseba, ki je ali je bila z zavodom v delovnem ali drugem podobnem pravnem razmerju.

Postopek notranje prijave, obravnava teh prijav in zaščita prijaviteljev je urejena v Internem navodilu o vzpostavitvi notranje poti za prijavo po zakonu o zaščiti prijaviteljev v ZD Ljubljana (v nadaljevanju: IN).

Za zaupnika znotraj zavoda sta s sklepom imenovani Vesna Podržaj in Nataša Razpotnik.

Kršitve lahko prijavite preko:
- e-pošte na naslov: zaupnik@zd-lj.si,
- telefonske številke: 051 653 701
- redne pošte na naslov Zdravstveni dom Ljubljana, Metelkova ulica 9, 1000 Ljubljana s pripisom »v roke zaupniku za notranjo prijavo po ZZPri«,

ali pa se oglasite pri zaupniku osebno, po predhodnem dogovoru po zgoraj navedenem telefonu ali e-pošti.

Prijava se praviloma poda na obrazcu »Notranja prijava kršitve predpisa v ZD Ljubljana po Zakonu o zaščiti prijaviteljevi«.

Vodstvo ZD Ljubljana zoper prijavitelja, ki v dobri veri prijavi nepravilnosti, ne sme izvajati povračilnih ukrepov. Vašo prijavo bo neposredno prejel samo zaupnik in vaši podatki so znani le zaupniku.

Pomembni dokumenti:  

Namen cepljenja proti pnevmokoknim okužbam je zaščititi osebe pred zvečanim tveganjem za invazivni potek pnevmokokne okužbe.

Cepljenje proti pnevmokoknim okužbam poteka za starejše nad 65 let, ki jim pripada polisaharidno cepivo PNEVMO 23 (PPV23) v breme OZZ. Na cepljenje se predhodno naročite: https://narocanja.zd-lj.si/275

Če želite prejeti tudi samoplačniško cepivo Prevenar 13 (PCV13), se morate predhodno naročiti na e-naslov: narocanje.cepljenje@zd-lj.si

Na voljo je tudi samoplačniško cepljenje proti pnevmokoknim okužbam. Za osebe mlajše od 65 let s 13-valentnim konjugiranim cepivom (PCV13) in 23-valentnim polisaharidnim cepivom (PPV23) s predhodnim naročanjem na e-naslov: narocanje.cepljenje@zd-lj.si.

Kronični bolniki mlajši od 65 let se na cepljenje naročijo pri svojem izbranem osebnem zdravniku.

Termini cepljenja: 29. 9., 13. 10., 20. 10., 27. 10. 2023

S seboj imejte cepilno knjižico, kartico zdravstvenega zavarovanja, osebni dokument s sliko. Cepiva, ki so plačljiva, je možno plačati samo z bančno kartico!

Cenik cepljenj za samoplačnike

Ob mednarodnem dnevu medicinskih sester čestitamo vsem zaposlenim v zdravstveni negi!

V Zdravstvenem domu Ljubljana je v tej dejavnosti zaposlenih 676 oseb, od tega je okoli 94 % žensk in 6 % moških.

dan_medicinskih_sester

Organised by the Community Health Centre Ljubljana and the Faculty of Medicine, University of Ljubljana, we proudly announce the

2nd International Scientific Conference of Primary Care, entitled: “INTERPROFESSIONAL TEAMWORK AND QUALITY IN HEALTH CARE”,

to be held on 23 - 24 November 2023 at the Cankarjev dom in Ljubljana, Slovenia.

Logo ISCPC končni 01

The conference is aimed at all professionals involved in primary healthcare (doctors, nurses, social workers, public health professionals, physiotherapists, dentists, administrators, psychologists, sociologists), as well as educational staff, students and key opinion leaders.

In order to strengthen the primary level and integrate it with the secondary and tertiary levels, please inform and invite as many participants as possible to participate and submit scientific contributions through your channels.

Main topics of the conference:

  • Integrated primary care
  • Quality and safety of interprofessional work in primary care
  • Planetary health and sustainability in primary care
  • Interprofessional education and training with simulators and other new approaches

Registration is open at: https://www.iscpc.si/index.php/registration.

For more information about the conference and deadlines for abstract and full paper submissions, visit https://www.iscpc.si/.

We look forward to your contributions to this conference!

You are kindly invited to join us!

Organising Committee


S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Nastavitve Zapri

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.

Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.