V primeru povišane telesne temperature in znakov okužbe dihal (nahod, bolečine v žrelu, kašelj, težko dihanje) se najprej posvetujte s svojim osebnim zdravnikom po telefonu ali e-pošti!

Za pregled v vseh dejavnostih je OBVEZNO NAROČANJE - po telefonu ali e-pošti. Zdravnik bo glede na vaše zdravstvene težave strokovno presodil o načinu obravnave, ki je potrebna.

V zdravstvenem domu je nošenje zaščitne maske OBVEZNO za vse obiskovalce.

Testiranje in cepljenje

Termini cepljenja proti covid-19 v cepilnem centru ZD Ljubljana - ZD Ljubljana - Center, Metelkova ulica 9:

ODRASLI IN OTROCI OD 12. LETA DALJE OTROCI OD 5 DO 11 LET

VSAK ČETRTEK: 12:30 - 20:00

VSAK PETEK: 7:00 do 14:00

PETEK, 30. 9. 2022: 7:00 do 20:00!!

DODATNA TERMINA:
SOBOTA, 1. 10. 2022, 7:00 - 14:00
SOBOTA, 8. 10. 2022, 7:00 - 14:00

ČETRTEK, 13. 10. 2022: 15.00 - 16.00

V primeru velikega zanimanja bodo na voljo dodatni termini.

*Naročanje preko povezave https://narocanja.zd-lj.si/275. *Naročanje preko povezave https://narocanja.zd-lj.si/287.

zvem logo

NACIONALNI PORTAL ZA NAROČANJE zVEM

Preko portala zVem je možno naročanje na cepljenje proti covid-19. Pri tem načinu naročanja ni možno izbrati termina cepljenja. O datumu in uri cepljenja, ki ga določi cepilni center, boste obveščeni preko SMS sporočila.

zdlj logo

PORTAL ZA NAROČANJE
ZD LJUBLJANA

Preko portala ZD Ljubljana je možno naročanje na cepljenje proti covid-19. Pri tem načinu naročanja si lahko sami izberete datum in uro cepljenja.

Cepljenje proti COVID-19prim. doc. dr. Alenka Trop Skaza, dr. med., specialistka epidemiologije

Kako se izogniti okužbi in bolezni COVID-19prim. prof. dr. Ivan Eržen, dr. med., spec.


banner cepljenje
S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Nastavitve

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.

Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.