Skoči do osrednje vsebine
Išči... SL EN Prijava

Prijava za zaposlene

efpc_slo

Individualno svetovanje za opuščanje tveganega in škodljivega pitja alkohola

Napotitev v delavnico ni potrebna.

Udeležijo se je lahko vsi, ki bi radi ohranili svoje zdravje ter pridobili  ključne informacije, strokovno podporo in pomoč pri opuščanju tveganega ali škodljivega pitja alkohola ter pri vzdrževanju manj tveganega pitja alkohola oziroma abstinence.

Na svetovanju se boste lahko pogovarjali o naslednjih vsebinah:

Kakšne so vaše pivske navade? Kakšne škodljive učinke alkohola na zdravje tvegate s svojim pitjem alkohola, oziroma kakšne so že težave povezane s pitjem alkohola? Kaj pridobite z opustitvijo tveganega ali škodljivega pitja alkohola? Kateri načini in možnosti so lahko v pomoč pri opuščanju tveganega ali škodljivega pitja alkohola? Kako vzdrževati manj tvegano pitje alkohola ali abstinenco?

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Nastavitve Zapri

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.

Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.