Skoči do osrednje vsebine
Išči... SL EN Prijava

Prijava za zaposlene

efpc_slo

Obvestila

V enoti Šiška se s četrtkom, 23. 5. 2024, pričenja preklop telefonov na nov sistem, zato so v obdobju med 23. 5. 2024  in 27. 5. 2024 možne motnje pri delovanju telefonskega omrežja. Vse ostale oblike naročanja - osebno, elektronsko ali pisno - se ne spreminjajo. V primeru nujnega stanja in morebitnih težav s telefonsko dostopnostjo v tem obdobju paciente naprošamo, da osebno pridejo v ambulanto izbranega osebnega zdravnika.

Vsem našim uporabnikom se zahvaljujemo za strpnost in razumevanje.

Spoštovani,

vabljeni, da se udeležite brezplačnih delavnic ob Tednih vseživljenjskega učenja.

30. maja 2024 bo v izvedbi zaposlenih Centra za krepitev zdravja ZD Ljubljana potekala delavnica Zdravi odnosi

Prijava je možna na spodnji povezavi.

Zdravi odnosi https://prijave.snipi.si/N4ReiVheyY 30. 5. 2024, 12.00 - 13.00, v prostorih Javnega zavoda Cene Štupar - Center za izobraževanje Ljubljana, Ulica Ambrožiča Novljana 5

Vljudno vabljeni!

V PE Polje, Cesta 30. avgusta 2, se s torkom, 21. 5. 2024, pričenja preklop telefonov na nov sistem, zato so v obdobju med 21. 5. 2024  in 24. 5. 2024 možne motnje pri delovanju telefonskega omrežja. Vse ostale oblike naročanja - osebno, elektronsko ali pisno - se ne spreminjajo. V primeru nujnega stanja in morebitnih težav s telefonsko dostopnostjo v tem obdobju paciente naprošamo, da osebno pridejo v ambulanto izbranega osebnega zdravnika.

Vsem našim uporabnikom se zahvaljujemo za strpnost in razumevanje.

Letos se tudi Zdravstveni dom Ljubljana pridružuje Tednom vseživljenjskega učenja (TVU), ki potekajo od 10. 5. do 16. 6. 2024

01 TVU 2024 logo napis 2C  TVU rozica2024 kr

Na brezplačnih in praktičnih delavnicah lahko pridobite nove spretnosti in uporabna znanja na področju finančnih in digitalnih kompetenc, medosebnih odnosov, učinkovite komunikacije, zdravega načina življenja, varne vožnje in drugo.

Število mest je omejeno, zato je za večino aktivnosti obvezna predhodna prijava!

Delavnice, ki jih bo izvajal ZD Ljubljana:

Naslov delavnice Prijave Termin in lokacija
Pika Nogavička in medicinska sestra Tea https://prijave.snipi.si/ap5YtwhzdP 20. 5. 2024, 16.00 - 17.00, v prostorih Javnega zavoda Cene Štupar - Center za izobraževanje Ljubljana, Ulica Ambrožiča Novljana 5
Zdravi odnosi https://prijave.snipi.si/N4ReiVheyY 30. 5. 2024, 12.00 - 13.00, v prostorih Javnega zavoda Cene Štupar - Center za izobraževanje Ljubljana, Ulica Ambrožiča Novljana 5
Portal za paciente ZD Ljubljana https://prijave.snipi.si/K4jRtKhWy9 6. 6. 2024, 10.00 - 11.00, v ZD Ljubljana - Center, Metelkova ulica 9, velika predavalnica v pritličju
Dejavniki tveganja https://prijave.snipi.si/6jo6H0hdEB 12. 6. 2024, 13.00 - 14.00, v prostorih Javnega zavoda Cene Štupar - Center za izobraževanje Ljubljana, Ulica Ambrožiča Novljana 5

Vljudno vabljeni, da se udeležite navedenih dogodkov.

Koledar vseh prireditev

Brošura TVU

TVU2024 1920x1080

 

 

 

Na slavnostni seji Mestnega sveta MOL so ob mestnem prazniku podelili najvišja priznanja Mestne občine Ljubljana.
 
Plaketo glavnega mesta Ljubljana za leto 2024 so prejeli tudi inštruktorice in inštruktorji Simulacijskega centra ZD Ljubljana. Plaketo je prevzela direktorica ZD Ljubljana prof. dr. Tonka Poplas Susič.
 
sim center plaketa
 
Iskrene čestitke!

Predsednica Republike Slovenije Nataša Pirc Musar je pred dnevom Evrope in v okviru praznovanj 20. obletnice vstopa Republike Slovenije v Evropsko unijo in zvezo NATO v znak hvaležnosti, spoštovanja in priznanja za prispevek k napredku in blaginji naše države in družbe podelila državna odlikovanja.

Odlikovanje je prejela tudi naša zdravnica dr. Mateja Bulc, in sicer medaljo za zasluge za življenjsko delo na področju razvoja in uveljavljanja družinske medicine v Sloveniji in po Evropi ter prenašanje poslanstva na mlajše generacije.

Iskrene čestitke!

Povezava do spletne strani predsednice RS

V četrtek, 9. maja 2024, od 10.00 do 18.00 vabljeni na Sejem zaposlitvenih priložnosti na Gospodarsko razstavišče v Ljubljani. Vstop je prost!
 
Na sejmu se bo predstavil tudi ZD Ljubljana. Iščemo različne profile zaposlenih: zdravnike, medicinske sestre, laboratorijske tehnike, inženirje laboratorijske biomedicine, logopede, psihologe, radiološke inženirje, kadrovike, strokovne sodelavce...
 

Spoštovani,

od ponedeljka, 6. 5. 2024 do 31. 5. 2024 je spremenjen ordinacijski čas administrativne ambulante ZDL Šiška (za vse paciente, ki ste v enoti ZDL Šiška izgubili izbranega osebnega zdravnika, pa se še niste opredelili drugje).

Poleg e-naslova: narocanje.ambulanta18.sis@zd-lj.si, kjer bomo odgovorili na vaša vprašanja v roku 3 dni, smo dosegljivi tudi na telefonu informatorja ZDL Šiška  01 5815 200 (ki vas bo ustrezno usmeril).

ZDL Šiška

V enoti Center se s ponedeljkom, 6. 5. 2024, pričenja preklop telefonov na nov sistem, zato so v obdobju med 6. 5. 2024  in 8. 5. 2024 možne motnje pri delovanju telefonskega omrežja. Vse ostale oblike naročanja - osebno, elektronsko ali pisno - se ne spreminjajo. V primeru nujnega stanja in morebitnih težav s telefonsko dostopnostjo v tem obdobju paciente naprošamo, da osebno pridejo v ambulanto izbranega osebnega zdravnika.

Vsem našim uporabnikom se zahvaljujemo za strpnost in razumevanje.

V enoti Šentvid se s ponedeljkom, 22. 4. 2024, pričenja preklop telefonov na nov sistem, zato so v obdobju med 22. 4. 2024  in 26. 4. 2024 možne motnje pri delovanju telefonskega omrežja. Vse ostale oblike naročanja - osebno, elektronsko ali pisno - se ne spreminjajo. V primeru nujnega stanja in morebitnih težav s telefonsko dostopnostjo v tem obdobju paciente naprošamo, da osebno pridejo v ambulanto izbranega osebnega zdravnika.

Vsem našim uporabnikom se zahvaljujemo za strpnost in razumevanje.

Stran 1 od 15
S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Nastavitve Zapri

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.

Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.