NE VSTOPAJTE V PROSTORE ZDRAVSTVENEGA DOMA s povišano telesno temperaturo in znaki okužbe dihal (nahod, bolečine v žrelu, kašelj, težko dihanje)!

Najprej se posvetujte s svojim osebnim zdravnikom / zobozdravnikom po telefonu!
Za pregled v vseh dejavnostih je OBVEZNO NAROČANJE - po telefonu ali e-pošti. Zdravnik bo glede na vaše zdravstvene težave strokovno presodil o načinu obravnave, ki je potrebna.

en sl

112 - KLIC V SILI

(01) 47 23 888 - PNMP

PRED PRIHODOM POKLIČITE

Predstavitveni video ZDL

Zdravje na delovnem mestu

Medicina dela, prometa in športa

Samoplačniški pregledi v MDPŠ

Druge samoplačniške storitve

Simulacijski center

SCUBY

ISCPC

CPC+

Mediacijski center

Navodila za starše

Datum objave:  11.11.2014

Sladkorna bolezen- z gibanjem do zdravja

Vsako leto se odkrije vse več novih sladkornih bolnikov. V vseh enotah Zdravstvenega doma Ljubljana delujejo Referenčne ambulante družinske medicine in Ambulante za sladkorno bolezen, kjer sladkorni bolniki dobijo strokovne informacije in so deležni ustrezne zdravstvene vzgoje. Pri zdravljenju sladkorne bolezni je zelo pomembna telesna dejavnost, ki dokazano niža krvni sladkor.

Ob svetovnem dnevu sladkorne bolezni, 14. novembru, bomo v Zdravstvenem domu Ljubljana izvajali brezplačna merjenja krvnega sladkorja ter pripravili skupni pohod. Pohod bo potekal v spremstvu zdravstvenih delavcev ob Ljubljanici, in sicer dva kilometra v eno smer. Zbirališče za vse udeležence bo v petek, 14.11.2014 ob 10.00 uri, pri zdravstvenem domu Fužine, Preglov trg 14. Udeleženci se lahko do zbirališča pripeljejo z mestnima avtobusoma številka 20 in 25.

Zdravstveni delavci bodo udeležencem pohoda med potjo nanizali vrsto koristnih in zanimivih nasvetov o redni telesni dejavnosti. Konec pohoda pa bodo udeleženci sklenili z oblikovanjem simboličnega kroga z modrim trakom. Naj bo svetovni dan sladkorne bolezni moder in naj vsak naredi nekaj za svoje zdravje.

Urniki in kontakti

Napredno iskanje