NE VSTOPAJTE V PROSTORE ZDRAVSTVENEGA DOMA

s povišano telesno temperaturo, kašljem ali težkim dihanjem! Najprej pokličite svojega osebnega zdravnika/zobozdravnika po telefonu!

en sl

112 - KLIC V SILI

(01) 47 23 888 - PNMP

PRED PRIHODOM POKLIČITE

Predstavitveni video ZDL

Zdravje na delovnem mestu

Medicina dela, prometa in športa

Samoplačniški pregledi v MDPŠ

Druge samoplačniške storitve

Simulacijski center

SCUBY

ISCPC

CPC+

Mediacijski center

Navodila za starše

Predstavitev

Kaj je Mediacijski center ZD Ljubljana

Mediacijski center ZD Ljubljana je ustanovil Zdravstveni dom Ljubljana (ZDL) in deluje samostojno znotraj ZDL.

Z ustanovitvijo Mediacijskega centra omogočamo nevtralno okolje in zaupen prostor za reševanje sporov znotraj ZDL in tudi širše v zdravstveni dejavnosti ljubljanske regije.

Mediacijski center je namenjen mirnemu reševanju sporov med zdravstvenimi delavci in sodelavci v timih in izven njih, med nezdravstvenimi delavci, med zdravstvenimi delavci oz. sodelavci in pacienti, med delavci in ZDL kot delodajalcem ter tudi med poslovnimi partnerji.

Po pričakovanju bo problematika zelo raznolika, na kar smo pripravljeni z vrhunsko usposobljenimi in izkušenimi zunanjimi sodelavci in tudi z zavidljivim številom izšolanih mediatorjev znotraj ZDL.

Želimo vam življenje s čim manj spori, pogum in sposobnost za njihovo kar najboljše reševanje, ko pa ne gre, »ne dovolite, da se predolgo nabira«.

Kakšni so stroški

V Mediacijskem centru ZD Ljubljana je mediacija za paciente in za zaposlene v ZD Ljubljana brezplačna. Ostali oz. zunanji medianti storitve Mediacijskega centra ZD Ljubljana plačajo po CENIKU.

Kdo smo v Mediacijskem centru ZD Ljubljana

Vodja: Romana Zupan
Svet za mediacijo: Simona Repar Bornšek, Maja Zdolšek, Anka Patru

 

 

Roke trak velike

Urniki in kontakti

Napredno iskanje