en sl

112 - KLIC V SILI

(01) 47 23 888 - PNMP

thumbnail

Predstavitveni video ZDL

Zdravje DM 67 100

Zdravje na delovnem mestu

CMDPS 77 100

Medicina dela, prometa in športa

Zdravstveni pregledi voznikov 83 100

Samoplačniški pregledi v MDPŠ

Druge samoplačniške storitve

Druge samoplačniške storitve

Simulacijski center

Simulacijski center

SCUBY logo CMYK

SCUBY

Logo ISCPC

ISCPC

Nadgrajena celovita obravnava pacienta

CPC+

Mediacijski center

Mediacijski center


Datum objave:  18.5.2017

Bi znali pomagati sočloveku ob zastoju srca?

Simulacijski center ZD Ljubljana (SIM center ZDL) v četrtek, 25. maja 2017 od 16:00 do 19:00 organizira, interaktivno učno delavnico Temeljni postopki oživljanja za laike, ki vključuje tudi varno defibrilacijo, odstranjevanje tujkov v dihalnih poteh, najpogostejša nujna stanja ter pristop k vitalno ogroženemu bolniku. Delavnica je namenjena laični javnosti, s ciljem povečati znanje, kompetence in učinkovitost v določenih življenjsko ogrožujočih situacijah (zastoj srca). Usposabljanje izvajajo inštruktorji in predavatelji, ki so pri svojem delu inovativni, uporabljajo sodobne metode poučevanja s simulacijami in vrhunsko opremo.

Učna delavnica je namenjena posameznikom, ki se dnevno gibljejo v okolju, kjer obstaja zelo velika možnost pojava srčnega zastoja (mlade družine z otroci, družine s kroničnim bolnikom, športniki, ...). Znanje iz vsebin prve pomoči bi za slednje lahko pomenilo ustrezno reakcijo, za bolnika na drugi strani pa povečano možnost

preživetja. Udeleženci delavnice bodo v primeru nesreče znali suvereno aktivirati nujno medicinsko pomoč ter pričeli z izvajanjem prve pomoči.

Delavnice bodo potekale v SIM centru ZDL, Metelkova 9, 1000 Ljubljana, prijave sprejemamo na elektronskem naslovu Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled., za dodatna vprašanja in informacije pa so vam na voljo v tajništvu SIM centra preko e-pošte: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled., in na telefonskih številkah: 031 396-533, (01) 47-23-783. Kotizacija za učno delavnico znaša 20 EUR z DDV.

Več o poteku in vsebini usposabljanja na povezavi.

Urniki in kontakti

Napredno iskanje