en sl

112 - KLIC V SILI

(01) 47 23 888 - PNMP

thumbnail

Predstavitveni video ZDL

Zdravje DM 67 100

Zdravje na delovnem mestu

CMDPS 77 100

Medicina dela, prometa in športa

Zdravstveni pregledi voznikov 83 100

Samoplačniški pregledi v MDPŠ

Druge samoplačniške storitve

Druge samoplačniške storitve

Simulacijski center

Simulacijski center

Stisni me močno in mi reši življenje

Stisni me močno

Nadgrajena celovita obravnava pacienta

CPC+

Mediacijski center

Mediacijski center

Starši, poskrbite za ustrezno precepljenost otrok!

Pediatri in šolski zdravniki ob začetku novega šolskega leta opozarjajo na pomen ustrezne precepljenosti otrok, ki pomembno prispeva k preprečevanju in obvladovanju nekaterih nalezljivih bolezni.

Cepljenje je najbolj učinkovita metoda preprečevanja nalezljivih bolezni, ki je v razvitem svetu praktično izkoreninila nekatere smrtno nevarne nalezljive bolezni. V zadnjem obdobju je na račun širjenja dezinformacij, predvsem s strani laične javnosti, prišlo do upada precepljenosti otrok, ki je že na kritični meji. Ustvarjeni so pogoji za pojav epidemij bolezni, ki lahko vodijo do številnih zapletov in katerih posledice so lahko smrtno nevarne.

Preventiva, tako tudi cepljenje, je zelo pomembna v vseh življenjskih obdobjih in prispeva k zmanjšanju obolevnosti in ohranjanju dobrega zdravja. Zato pozivamo starše, da poskrbijo za ustrezno precepljenost otrok, še posebej pred vstopom v programe skupinskega varstva in šolo, kjer se bolezni med vrstniki hitro širijo. Brez visoke precepljenosti pri nekaterih nalezljivih boleznih, se bomo težko izognili epidemijam bolezni, ki smo jih v preteklosti učinkovito obvladovali.

 

Skupaj za družbo zdravja - CEPLJENJE (video)

 

MZ Skupaj za druzbo zdravja Cepljenje banners255x100 03MZ Skupaj za druzbo zdravja Cepljenje banners255x100 01MZ Skupaj za druzbo zdravja Cepljenje banners255x100 02