en sl

112 - KLIC V SILI

(01) 47 23 888 - PNMP

thumbnail

Predstavitveni video ZDL

Zdravje DM 67 100

Zdravje na delovnem mestu

CMDPS 77 100

Medicina dela, prometa in športa

Zdravstveni pregledi voznikov 83 100

Samoplačniški pregledi v MDPŠ

Druge samoplačniške storitve

Druge samoplačniške storitve

Simulacijski center

Simulacijski center

SCUBY logo CMYK

SCUBY

Logo ISCPC

ISCPC

Nadgrajena celovita obravnava pacienta

CPC+

Mediacijski center

Mediacijski center


Datum objave:  7.12.2018

Vodstvi UKC Ljubljana in ZD Ljubljana sta se dogovorili za nadaljnje delo in spremljanje sobotnega dela v enoti SNMP ZD Ljubljana na Bohoričevi ul. 4 – ZD Ljubljana bo ob večji obremenitvi ponovno vzpostavil urgentno ambulanto izven UKC Ljubljana

Na podlagi dogovora ZD Ljubljana in UKC Ljubljana se vodstvi obeh ustanov strinjata, da bomo po združitvi sobotne dnevne dežurne službe za odrasle ZD Ljubljana v enoti SNMP, Bohoričeva 4, obremenjenost urgentnega bloka UKC Ljubljana ob sobotah skrbno spremljali. V primeru izjemnega povečanja pritoka bolnikov bodo v ZD Ljubljana ponovno zagotovili dodatno dežurno ambulanto med 7. in 19. uro na drugi lokaciji izven UKC Ljubljana.

Po prvem sobotnem dnevu dežuranja na SNMP sta vodstvi UKC Ljubljana in ZD Ljubljana preverili, kako je delo na ta dan potekalo. Po prisotnosti obeh vodstev na lokaciji SNMP in oceni dogajanja tako v čakalnicah kot v ambulantah ter po pregledu števila obiskovalcev, ki so iskali nujno medicinsko pomoč, sta vodstvi ugotovili, da število obiskovalcev ni preseglo števila bolnikov, ki nujno službo obiskuje že leta ob nedeljah ali praznikih, ko je služba organizirana tako, kot je sedaj tudi ob sobotah. Vodstvo obeh institucij zagotavlja, da bo fleksibilno prilagajalo dežurno službo glede na potrebe pacientov, da bodo ustrezno in kakovostno obravnavani.

Urniki in kontakti

Napredno iskanje