en sl

112 - KLIC V SILI

(01) 47 23 888 - PNMP

thumbnail

Predstavitveni video ZDL

Zdravje DM 67 100

Zdravje na delovnem mestu

CMDPS 77 100

Medicina dela, prometa in športa

Zdravstveni pregledi voznikov 83 100

Samoplačniški pregledi v MDPŠ

Druge samoplačniške storitve

Druge samoplačniške storitve

Simulacijski center

Simulacijski center

SCUBY logo CMYK

SCUBY

Logo ISCPC

ISCPC

Nadgrajena celovita obravnava pacienta

CPC+

Mediacijski center

Mediacijski center


Datum objave:  1.2.2019

Nujno obvestilo za obiskovalce Zdravstvenega varstva odraslih v enoti Vič-Rudnik

Spoštovani,

v enoti Vič-Rudnik se trenutno soočamo s kritičnim pomanjkanjem družinskih zdravnikov. Zaradi prenehanja dela treh zdravnic in obvestil, ki so jih ti pacienti prejeli od ZZZS, da so ostali brez izbranega zdravnika, se na ambulante poleg vseh zbolelih in pomoči potrebnih, dnevno obrača tudi veliko število pacientov, ki želijo izbrati novega zdravnika. Žal si v naši enoti trenutno ni mogoče izbrati novega družinskega zdravnika. Kljub kadrovski stiski zagotavljamo v ordinacijskem času odsotnih zdravnikov nadomeščanje v drugih ambulantah in poskrbimo, da so vsi, ki potrebujejo pomoč, tudi pravočasno oskrbljeni.

S tem obvestilom prijazno prosim vse naše obiskovalce in uporabnike za strpnost in potrpljenje, saj so trenutno res vsi naši družinski in splošni zdravniki obremenjeni preko vseh možnosti. Kljub veliki kadrovski stiski se trudimo, da vsak dan pogledamo vse, ki nas potrebujejo, seveda pa je zato na pregled potrebno počakati, saj so zaradi odsotnosti drugih bolj obremenjene tudi ambulante, v katerih je še prisoten stalen zdravnik.

Za vse paciente, ki so prejeli obvestilo ZZZS, da si morajo izbrati novega zdravnika, velja sledeče: VSEM, KI SO BILI OPREDELJENI PRI ZDRAVNIKIH, KI NE DELAJO VEČ V NAŠI ENOTI, BOMO V ORDINACIJSKEM ČASU TE AMBULANTE ZAGOTAVLJALI ZDRAVSTVENO OSKRBO V SKLADU Z ZMOŽNOSTMI.

Z zakonom zagotovljeno pravico do proste izbire zdravnika lahko izkoristite v drugih enotah našega zdravstvenega doma ali pri koncesionarjih, ki še opredeljujejo, v naši enoti žal te možnosti ni.

Še naprej se bomo trudili, da za ambulante, v katerih ni zdravnika, čim prej najdemo nadomestilo, upam, da bomo rešitev našli v naslednjih mesecih.

Zahvaljujem se vam za razumevanje.

Prim. Simona Repar Bornšek, dr. med., spec.

Predstojnica enote Vič-Rudnik