NE VSTOPAJTE V PROSTORE ZDRAVSTVENEGA DOMA

s povišano telesno temperaturo, kašljem ali težkim dihanjem! Najprej pokličite svojega osebnega zdravnika/zobozdravnika po telefonu!

en sl

112 - KLIC V SILI

(01) 47 23 888 - PNMP

PRED PRIHODOM POKLIČITE

Predstavitveni video ZDL

Zdravje na delovnem mestu

Medicina dela, prometa in športa

Samoplačniški pregledi v MDPŠ

Druge samoplačniške storitve

Simulacijski center

SCUBY

ISCPC

CPC+

Mediacijski center

Navodila za starše

Datum objave:  14.10.2019

Spoštovani starši, skrbniki otrok in mladostniki

Helena Rihar, dr. med., spec. pediatrije je sredi septembra prenehala z delom v ZD Ljubljana. Nadomestila jo bo Dominika Žugelj, dr. med., spec. pediatrije, ki bo pričela z rednim delom za polni delovni čas v ZD Ljubljana - Šiška v drugi polovici novembra 2019, in sicer po urniku Helene Rihar, dr. med., spec. Do prihoda nove zdravnice bomo poskrbeli za nadomeščanje zdravnice, tako v ordinacijskem času za bolne kot tudi v posvetovalnici.

E-naslov za naročanje: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. in ga bo medicinska sestra redno pregledovala in nanj odgovarjala.

Opredeljevanje: Ob prihodu nove zdravnice Dominike Žugelj, dr. med., spec. boste lahko pri njej opredelili svoje otroke. Sprejemala bo novorojenčke in njihove sorojence ter otroke do vstopa v šolo.

Za otroke, ki že hodijo v šolo, boste lahko izbrali novozaposleno šolsko zdravnico Marijo Golež, dr. med., spec. pediatrije, ki bo pričela z delom v ZD Ljubljana – Šiška v drugi polovici decembra 2019 in bo delala v enoti zdravstvenega varstva šolskih otrok in mladine.

O vseh spremembah boste redno obveščeni na spletni strani pod urnikom zdravnice Dominike Žugelj in tukaj.