NE VSTOPAJTE V PROSTORE ZDRAVSTVENEGA DOMA s povišano telesno temperaturo in znaki okužbe dihal (nahod, bolečine v žrelu, kašelj, težko dihanje)!

Najprej se posvetujte s svojim osebnim zdravnikom / zobozdravnikom po telefonu!
Za pregled v vseh dejavnostih je OBVEZNO NAROČANJE - po telefonu ali e-pošti. Zdravnik bo glede na vaše zdravstvene težave strokovno presodil o načinu obravnave, ki je potrebna.

en sl

112 - KLIC V SILI

(01) 47 23 888 - PNMP

PRED PRIHODOM POKLIČITE

Predstavitveni video ZDL

Zdravje na delovnem mestu

Medicina dela, prometa in športa

Samoplačniški pregledi v MDPŠ

Druge samoplačniške storitve

Simulacijski center

SCUBY

ISCPC

CPC+

Mediacijski center

Navodila za starše

Datum objave:  24.2.2020

Obvestilo - selitev ambulant v novi prizidek ZDL Bežigrad

Zdravstveno varstvo predšolskih otrok se iz enote Center vrača v nov prizidek ZDL Bežigrad, Kržičeva ul. 10 in z delom prične v ponedeljek, 2.3.2020. Dne 27. in 28.2.2020 bo potekala selitev ambulant v enoto Bežigrad. V času selitve bo organizirano nadomeščanje v dopoldanskem in popoldanskem času v enoti ZD Center, po naslednjem razporedu: 27.2. v dopoldanskem času Tatjana Savkovič, dr.med., spec., in v popoldanskem času Alenka Biteznik, dr.med., spec., 28.2. v dopoldanskem času Jasna Mahne, dr.med., spec., in v popoldanskem času Svetlana Risovič, dr.med., spec.

Zdravstveno varstvo šolskih otrok in mladine se iz PE Črnuče vrača v nov prizidek ZDL Bežigrad, Kržičeva 10 ul. in z delom prične v ponedeljek, 2.3.2020. Dne 28.2.2020 bo potekala selitev ambulant v enoto Bežigrad. V času selitve bo organizairano nadomeščanje v dopoldanskem času v PE Črnuče, v popoldanskem času pa v vseh enotah ZD Ljubljana.

Ambulanti Zdravstvenega varstva odraslih zdravnic prim.doc.dr. Erike Zelko, dr.med., spec. in Amire Hajdarević, dr.med., spec., pričneta z delom v novem prizidku z 26.2.2020, ambulanti zdravnic Doroteje Drobnič Kovač, dr.med., spec. in Nataše Poherc, dr.med., spec. pa pričneta z delom v novem prizidku 27.2.2020. Za čas selitve ambulant je urejeno nadomeščanje pri ostalih zdravnikh Zdravstvenga varstva odraslih v ZDL Bežigrad.