NE VSTOPAJTE V PROSTORE ZDRAVSTVENEGA DOMA s povišano telesno temperaturo in znaki okužbe dihal (nahod, bolečine v žrelu, kašelj, težko dihanje)!

Najprej se posvetujte s svojim osebnim zdravnikom / zobozdravnikom po telefonu!
Za pregled v vseh dejavnostih je OBVEZNO NAROČANJE - po telefonu ali e-pošti. Zdravnik bo glede na vaše zdravstvene težave strokovno presodil o načinu obravnave, ki je potrebna.

en sl

112 - KLIC V SILI

(01) 47 23 888 - PNMP

PRED PRIHODOM POKLIČITE

Predstavitveni video ZDL

Zdravje na delovnem mestu

Medicina dela, prometa in športa

Samoplačniški pregledi v MDPŠ

Druge samoplačniške storitve

Simulacijski center

SCUBY

ISCPC

CPC+

Mediacijski center

Navodila za starše

Datum objave:  1.4.2020

Delovanje ZD Ljubljana v času epidemije

Obveščamo vas, da smo zaradi trenutne epidemiološke situacije primorani začasno zapreti ZD Polje, ZD Jarše in ZD Rudnik. O tem je bila javnost že obveščena.

ZD Črnuče dokončno zapiramo s 1.4.2020. V tej področni enoti zaradi kadrovskega manka ni več mogoče zagotoviti triaže na vhodu v ZD za usmerjanje pacientov.

Zaradi epidemioloških razmer, prehoda v fazo C ter zagotavljanja dovoljšnega "pool-a" zdravstvenega osebja ob upoštevanju 14 dnevne rotacije kadra, ki zagotavlja razpoložljivost zdravega kadra v primeru večjega obsega epidemije, smo v sled nemotenega delovanja, morali pristopiti k tovrstni rešitvi.

Odprte ostajajo vse glavne enote ZD Ljubljana - Bežigrad, Center, Moste-Polje (Prvomajska ul. 5), Fužine, Šentvid, Šiška, Vič-Rudnik (Šestova ul. 10), PE Kotnikova in PE Rudnik s COVID ambulanto, ki delujejo skladno z Načrtom delovanja v primeru pandemije gripe in drugih nalezljivih bolezni v ZD Ljubljana.

Informacije o delovanju posameznih dejavnosti ZD Ljubljana so na voljo na naši spletni strani (prva stran - Pomembno obvestilo).

Urniki in kontakti

Napredno iskanje