NE VSTOPAJTE V PROSTORE ZDRAVSTVENEGA DOMA s povišano telesno temperaturo in znaki okužbe dihal (nahod, bolečine v žrelu, kašelj, težko dihanje)!

Najprej se posvetujte s svojim osebnim zdravnikom / zobozdravnikom po telefonu!
Za pregled v vseh dejavnostih je OBVEZNO NAROČANJE - po telefonu ali e-pošti. Zdravnik bo glede na vaše zdravstvene težave strokovno presodil o načinu obravnave, ki je potrebna.

en sl

112 - KLIC V SILI

(01) 47 23 888 - PNMP

PRED PRIHODOM POKLIČITE

Predstavitveni video ZDL

Zdravje na delovnem mestu

Medicina dela, prometa in športa

Samoplačniški pregledi v MDPŠ

Druge samoplačniške storitve

Simulacijski center

SCUBY

ISCPC

CPC+

Mediacijski center

Navodila za starše

Datum objave:  6.4.2020

Obvestilo za uporabnike Zdravstvenega varstva predšolskih otrok ter Zdravstvenega varstva šolskih otrok in mladine ZD Ljubljana - Šentvid

Spoštovani.

Obveščamo vas, da je z današnjim dnem, 6. 4. 2020, vsa zdravstvena dejavnost predšolskih ter šolskih otrok in mladine iz enote ZD Ljubljana - Šentvid preseljena v enoto ZD Ljubljana – Šiška (Derčeva ul. 5). V enoti Šentvid se opravljajo samo obvezna cepljenja zdravih otrok do 1. leta starosti, po predhodnem naročilu oz. dogovoru po telefonu.

Ob specifično majhnem številu zaposlenih v enoti Šentvid, je v aktualnih epidemioloških razmerah, ko je nujno poskrbeti za zdrav kader s 14- dnevno rotacijo ter zagotoviti nemoten deloven proces v enoti, potrebno poiskati optimalno rešitev. Nemoteno obravnavo dojenčkov, otrok in mladostnikov lahko v enoti Šentvid trenutno zagotovimo le na način, da se dejavnosti ZV predšolskih otrok in ZV šolskih otrok in mladine združita z enoto Šiška.

V primeru, da potrebujete zdravnika za šolskega otroka pokličite na tel. številko 01/ 58 15 284.

V primeru, da potrebujete zdravnika za predšolskega otroka pokličite na tel. številko 01/ 58 15 212.

Prosimo vas, da ne hodite v Zdravstveni dom Šiška brez predhodne najave po telefonu, ker vstop ne bo možen.

Urniki in kontakti

Napredno iskanje