en sl

112 - KLIC V SILI

(01) 47 23 888 - PNMP

thumbnail

Predstavitveni video ZDL

Zdravje DM 67 100

Zdravje na delovnem mestu

CMDPS 77 100

Medicina dela, prometa in športa

Zdravstveni pregledi voznikov 83 100

Samoplačniški pregledi v MDPŠ

Druge samoplačniške storitve

Druge samoplačniške storitve

Simulacijski center

Simulacijski center

SCUBY logo CMYK

SCUBY

Logo ISCPC

ISCPC

Nadgrajena celovita obravnava pacienta

CPC+

Mediacijski center

Mediacijski center


Datum objave:  25.10.2007

Otvoritev prenovljenih prostorov v Zdravstvenem domu Ljubljana - Bežigrad

Ljubljana, 21.junij 2007

V petek, 29.06.2007, ob 10.00 uri, bomo slovesno otvorili in predali v uporabo prenovljene in novo opremljene prostore v pritličju enote ZD Ljubljana - Bežigrad na Kržičevi 10 v Ljubljani. Hkrati bomo otvorili tudi glavni vhod v objekt.

Osrednji gost in glavni govornik na otvoritvi, poleg gospoda Zvonka Rauberja, direktorja ZD Ljubljana in gospe Ksenije Jelenc, predstojnice ZD Ljubljana - Bežigrad, bo gospod Zoran Janković, župan Mestne občine Ljubljana.

V ZD Ljubljana - Bežigrad bomo tako pridobili dodatne splošne ambulante, vključno s prostori izolacije za nalezljivo bolne, ambulanto za sladkorne bolnike ter obnovljene prostore dispanzerja za zdravstveno varstvo žensk. Glavni vhod je na novo pokrit s steklenim nadstreškom, gibalno oviranim osebam pa je na voljo tudi dvižna ploščad.

Prenovljeni prostori so dokaz skupnih prizadevanj ZD Ljubljana in Mestne občine Ljubljana,  ki je tudi sofinancirala obnovitvena dela, za izboljšanje dostopnosti in kakovosti zdravstvenih storitev ter delovnih pogojev v ZD Ljubljana.

V ZD Ljubljana v letošnjem letu potekajo tudi druga pomembna obnovitvena dela. V ZD Ljubljana - Center poteka prenova II. in V. etaže, kjer delujejo ambulante medicine dela in laboratorij. V ZD Ljubljana - Vič obnavljamo trakt A s splošnimi ambulantami, glavni vhod in urejamo povezavo s klančino med obema traktoma za gibalno ovirane osebe. V ZD Ljubljana - Moste poteka prenova antikoagulacijske ambulante.

Z nakupom sodobnega digitalnega mamografa in aparata za merjenje kostne gostote bomo v drugi polovici leta v ZD Ljubljana meščankam in meščanom lahko ponudili kakovostnejše in dostopnejše preiskave.