en sl

112 - KLIC V SILI

(01) 47 23 888 - PNMP

thumbnail

Predstavitveni video ZDL

Zdravje DM 67 100

Zdravje na delovnem mestu

CMDPS 77 100

Medicina dela, prometa in športa

Zdravstveni pregledi voznikov 83 100

Samoplačniški pregledi v MDPŠ

Druge samoplačniške storitve

Druge samoplačniške storitve

Simulacijski center

Simulacijski center

SCUBY logo CMYK

SCUBY

Logo ISCPC

ISCPC

Nadgrajena celovita obravnava pacienta

CPC+

Mediacijski center

Mediacijski center


Datum objave:  14.1.2009

Otvoritev prenovljenih prostorov v ZDL Vič-Rudnik


Ljubljana, 17.11.2008

V petek, 14.11.2008, smo slovesno otvorili in predali v uporabo prenovljene in novo opremljene ambulantne prostore v Zdravstvenem domu Ljubljana Vič-Rudnik, Šestova ul.10, Ljubljana. Hkrati smo otvorili tudi glavni vhod v objekt ter novo urejeno povezovalno klančino za gibalno ovirane osebe.

Osrednji gost in glavni govornik je bil gospod Zoran Janković, župan Mestne občine Ljubljana. Otvoritve sta se udeležila tudi podžupana, gospod Jani Mőderndorfer in gospod Aleš Čerin.

V enoti Vič-Rudnik so v prenovljenih prostorih  v pritličju in nadstropju trakta A tako že pričele delovati ambulante Zdravstvenega varstva za odrasle, Center Medicine dela, prometa in športa, Zdravstveno vzgojni center, Patronažno varstvo, Specialistična ambulanta za pljučne bolezni ter rentgenska in ultrazvočna diagnostika z novim sodobnim rentgenskim aparatom, ki predstavlja velik tehnološki napredek v rentgenski diagnostiki. Nabava in postavitev sodobnega digitalnega rentgenskega aparata za slikanje pljuč in skeleta, je najpomembnejša pridobitev za ZD Ljubljana v sklopu obnove prostorov nadstropja v ZDL Vič-Rudnik.

Župan Mestne občine Ljubljana, gospod Zoran Janković, predstojnica ZD Ljubljana – Vič-Rudnik, gospa Živa Grgič Koritnik in direktor ZD Ljubljana, gospod Zvonko Rauber, so s prerezom traku simbolično otvorili prenovljene prostore in jih predali namenu.

Otvoritve so se sicer udeležili tudi člani Sveta zavoda ZDL, Oddelka za zdravje in socialno varstvo MOL ter nekateri drugi predstavniki Mestne občine Ljubljana in zaposleni Zdravstvenega doma Ljubljana. Predstojnica ZD Ljubljana – Vič-Rudnik je po slovesni otvoritvi navzočim razkazala prenovljene prostore, na koncu pa vse skupaj povabila na priložnostno pogostitev.

Prenovljeni prostori so dokaz prizadevanj ZD Ljubljana za izboljšanje dostopnosti in kakovosti zdravstvenih storitev ter delovnih pogojev v ZD Ljubljana.