NE VSTOPAJTE V PROSTORE ZDRAVSTVENEGA DOMA s povišano telesno temperaturo in znaki okužbe dihal (nahod, bolečine v žrelu, kašelj, težko dihanje)!

Najprej se posvetujte s svojim osebnim zdravnikom / zobozdravnikom po telefonu!
Za pregled v vseh dejavnostih je OBVEZNO NAROČANJE - po telefonu ali e-pošti. Zdravnik bo glede na vaše zdravstvene težave strokovno presodil o načinu obravnave, ki je potrebna.

en sl

112 - KLIC V SILI

(01) 47 23 888 - PNMP

PRED PRIHODOM POKLIČITE

Predstavitveni video ZDL

Zdravje na delovnem mestu

Medicina dela, prometa in športa

Samoplačniški pregledi v MDPŠ

Druge samoplačniške storitve

Simulacijski center

SCUBY

ISCPC

CPC+

Mediacijski center

Navodila za starše

Datum objave:  30.3.2010

Uvajanje informacijskega sistema IRIS

Ljubljana, 30.03.2010

V Zdravstvenem domu Ljubljana poteka uvajanja oz. vzpostavitev novega informacijskega sistema IRIS po ordinacijah v vseh naših enotah.

Implementacija novega informacijskega sistema predstavlja za naše zdravstveno osebje dodatne obremenitve in nepredvidene aktivnosti, kar upočasnjuje delo v ambulantah pri opravljanju administrativnega dela (izpisovanje bolniških odsotnosti, receptov, ipd).  Vse uporabnike naših storitev zato vljudno prosimo za razumevanje, za kar se jim iskreno zahvaljujemo.

Opravičujemo se vsem našim uporabnikom, ki so zaradi težav v delovanju informacijskega sistema pri obisku v zdravstvenem domu čakali dlje kot navadno oz. so imeli pri obisku težave.

Vsak informacijski sistem potrebuje določen čas, da nemoteno zaživi v praksi, pričakovati pa je mogoče, da se bodo pojavile določene motnje, ki se jim žal ne da popolnoma izogniti.