en sl

112 - KLIC V SILI

(01) 47 23 888 - PNMP

thumbnail

Predstavitveni video ZDL

Zdravje DM 67 100

Zdravje na delovnem mestu

CMDPS 77 100

Medicina dela, prometa in športa

Zdravstveni pregledi voznikov 83 100

Samoplačniški pregledi v MDPŠ

Druge samoplačniške storitve

Druge samoplačniške storitve

Simulacijski center

Simulacijski center

SCUBY logo CMYK

SCUBY

Logo ISCPC

ISCPC

Nadgrajena celovita obravnava pacienta

CPC+

Mediacijski center

Mediacijski centerPoslanstvo, vrednote in vizija ZDL


Poslanstvo

ZD Ljubljana je odprt, dinamičen in v razvoj osnovnega zdravstva usmerjen javni zavod, kjer promoviramo in krepimo zdravje prebivalstva v Mestni občini Ljubljana in širše, tako s področja preventive, kurative kot rehabilitacije. Uporabnikom naših zdravstvenih storitev zagotavljamo kakovosten in časovno optimalen dostop do zdravstvenih storitev v skladu s strokovnimi smernicami/priporočili in spoštujoč etična načela zaposlenih v zdravstvu, se prilagajamo novim zahtevam zdravstva ter uvajamo novosti v vsebino ali organizacijo zdravstvene oskrbe.

 

Vrednote

Pri tem ostajamo zavezani našim temeljnim vrednotam:

  • kakovost in varnost
  • strokovnost
  • odgovornost
  • etičnost
  • nenehno izpopolnjevanje in razvoj

S podeljenim certifikatom za vodenje sistema kakovosti ISO 9001:2015 našim pacientom zagotavljamo še kakovostnejše zdravstveno varstvo na primarnem nivoju v slovenskem zdravstvu. V želji po še večjem doprinosu k zadovoljstvu naših zaposlenih smo pridobili certifikat Družini prijazna organizacija, ki vpeljuje ukrepe, katerih cilj je izboljšanje upravljanja delovnih procesov ter kakovosti delovnega okolja za boljše usklajevanje poklicnega in družinskega življenja zaposlenih. V prihodnje si želimo s primerno organizacijo ter z uporabo novih investicij s pomočjo MOL še bolj približati pacientu in njegovim potrebam.

 

Vizija

V slovenskem zdravstvenem prostoru želimo krepiti vlogo vodilne in referenčne zdravstvene ustanove na primarni ravni in se uveljaviti tudi v mednarodnem prostoru.
Več v tej kategoriji: « Osebna izkaznica Organigram »

Urniki in kontakti

Napredno iskanje