Natisni stran

Kako se naročim

Spoštovani uporabniki naših storitev!

V ZD Ljubljana se na pregled oz. preiskavo lahko naročite osebno, po pošti, po telefonu ali elektronsko. Elektronsko naročanje je možno po elektronski pošti in/ali preko spletne strani ZD Ljubljana oz. spletnega portala https://narocanje.ezdrav.si.
V primeru odsotnosti zdravnika, je potrebno e-pošto za naročanje posredovati ponovno na naslov zdravnika, ki ga nadomešča.

Telefonske številke, termini za naročanje in elektronski naslovi so navedeni pri urnikih izvajalcev zdravstvenih storitev. Elektronski naslovi za naročanje sicer niso namenjeni izmenjavi informacij o zdravstvenem stanju pacienta ali posredovanju nasvetov o zdravljenju, temveč izključno naročanju.

Preden se naročite na pregled, vam priporočamo ogled dodatnih navodil in priporočil ter specifik glede naročanja pri splošnih, šolskih in otroških zdravnikih, zobozdravnikih, specialistih oziroma pri drugih izvajalcih zdravstvenih storitev (npr. v fizioterapiji, rentgenski diagnostiki, zdravstveni vzgoji), ki so navedena pri opisu posamezne dejavnosti v rubriki Dodatne vsebine - Kako se naročim.