en sl

112 - KLIC V SILI

(01) 47 23 888 - PNMP

thumbnail

Predstavitveni video ZDL

Zdravje DM 67 100

Zdravje na delovnem mestu

CMDPS 77 100

Medicina dela, prometa in športa

Zdravstveni pregledi voznikov 83 100

Samoplačniški pregledi v MDPŠ

Druge samoplačniške storitve

Druge samoplačniške storitve

Simulacijski center

Simulacijski center

SCUBY logo CMYK

SCUBY

Logo ISCPC

ISCPC

Nadgrajena celovita obravnava pacienta

CPC+

Mediacijski center

Mediacijski center


  • Programirana zdravstvena in zobozdravstvena vzgoja v vrtcih in šolah se izvaja glede na dogovor med izvajalci (zdravstveni dom) in uporabniki (vrtec, šola). Izvaja se v vseh enotah Zdravstvenega doma Ljubljana.
  • V CINDI delavnice vabimo po pošti na osnovi predhodnega preventivnega pregleda pri osebnem zdravniku in po njegovi napotitvi v zdravstvenovzgojni center. Kratkih delavnic se lahko udeležite tudi vsi ostali ne glede na predhodni pregled pri zdravniku. Datum in ura sta izobešena na vidnem mestu, lahko pa se tudi sami pozanimate osebno, po telefonu ali elektronski pošti. Cindi delavnice se izvajajo v vseh enotah Zdravstvenega doma Ljubljana, razen dolge delavnice Zdravo hujšanje, ki se v enoti Šiška ne izvaja.
  • V svetovanje in zdravstveno vzgojo sladkornih bolnikov se bolnike in njihove svojce vabi že ob pregledu v ambulanti, lahko pa tudi po pošti ali po telefonskem dogovoru. Ravno tako je možen kontakt preko elektronske pošte. Tovrstna zdravstvena vzgoja se izvaja v enotah Bežigrad, Moste, Šentvid, Šiška in Vič.
  • V šolo za starše se vključujejo bodoči starši in sicer je zaradi prostorskih omejitev zaželjena predhodna prijava (osebno, telefonsko ali po elektronski pošti. Izvaja se v vseh enotah.
  • Za vključitev v program zdravljenja debelosti se je potrebno prijaviti v enoti Šiška.
  • Za meritev telesne strukture se je potrebno naročiti v enoti Šiška.

Urniki in kontakti

Napredno iskanje