en sl

112 - KLIC V SILI

(01) 47 23 888 - PNMP

thumbnail

Predstavitveni video ZDL

Zdravje DM 67 100

Zdravje na delovnem mestu

CMDPS 77 100

Medicina dela, prometa in športa

Zdravstveni pregledi voznikov 83 100

Samoplačniški pregledi v MDPŠ

Druge samoplačniške storitve

Druge samoplačniške storitve

Simulacijski center

Simulacijski center

SCUBY logo CMYK

SCUBY

Logo ISCPC

ISCPC

Nadgrajena celovita obravnava pacienta

CPC+

Mediacijski center

Mediacijski centerSpecialistična ambulanta za bolezni srca in ožilja

Kardiološka ambulanta za otroke in mladostnike deluje v ZD Ljubljana – Center od leta 1999. Namenjena je populaciji otrok in mladostnikov do devetnajstega leta starosti, izjemoma starejšim. V njej izvajamo specialistične kardiološke prve in kontrolne preglede ter kardiološke preiskave:

  • snemanje EKG-ja,
  • 24-urni monitoring krvnega tlaka,
  • 24-urni EKG monitoring (Holter),
  • ultrazvočna preiskava srca (ehokardiografija),
  • obremenitveno testiranje srca (cikloergometrija).

Naročanje na pregled poteka osebno, po telefonu (01 47 23 841), po e-pošti Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. in preko spletnega portala https://narocanje.ezdrav.si. Čakalna doba je objavljena na spletnem portalu »e-Zdravje« https://cakalnedobe.ezdrav.si/. Dojenčki s sumom na resno srčno obolenje so pregledani takoj. Za takojšnje preglede starejših pacientov pa je zaželeno, da izbrani zdravnik predhodno telefonsko napove prihod pacienta in s tem olajša organizacijo dela ambulante ter obravnavo pacientov s čim manj »čakanja v čakalnici«. 

Ambulanta za bolezni srca in ožilja ali kardiološka ambulanta za odrasle je namenjena pacientom starejšim od 19 let. V njej izvajamo specialistične kardiološke in internistične prve ter kontrolne preglede, neinvazivno kardiološko diagnostiko in zdravljenje. Preiskave, ki jih izvajamo so:
- snemanje EKG-ja
- ultrazvočna preiskava srca (ehokardiografija)
- obremenitveno testiranje srca na kolesu (cikloergometrijo)
- Holter monitoring oz.24-urno snemanje EKG-ja

Naročanje na pregled poteka osebno, po telefonu (01 47 23 795), po e-pošti Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. in preko spletnega portala https://narocanje.ezdrav.si. V primeru eNaročanja preko spletnega portala prejmete okvirni datum izvedbe storitve.

Urniki in kontakti

Napredno iskanje