Skoči do osrednje vsebine

Splošna obvestila

Spoštovani,

revija VIVA tudi letos organizira izbor Moj zdravnik, s katerim želijo poiskati najsrčnejše zdravnike in zdravnice ter se jim zahvaliti za dobro opravljeno delo. Glasujete lahko vse do 15. aprila 2023. 

Glasujete tukaj: Glasovnica moj zdravnik 2023

Vabljeni h glasovanju!

Preberi več

Spoštovane pacientke in pacienti!

Zaradi izboljšanja epidemiološke situacije v ZD Ljubljana sproščamo ukrepe glede nošnje zaščitnih mask.

Nošenje maske ostaja obvezno za vse obiskovalce v primeru znakov respiratornega obolenja.

Nošenje maske je še vedno priporočljivo v prostorih,...

Preberi več

Zaradi zmanjševanja števila testiranj smo v tem tednu spremenili urnik dela na vstopni točki za odvzem brisov na lokaciji P+R Stanežiče. Testiranje po novem poteka od ponedeljka do petka med 7. in 10. uro. Ob sobotah, nedeljah in praznikih testiranja ne izvajamo.

 

Preberi več
Stran 1 od 5
banner cepljenje
S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Nastavitve

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.

Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.