Skoči do osrednje vsebine
Išči... SL EN Prijava

Prijava za zaposlene

efpc_slo

Obvestila ZDL Šiška

Obveščamo vas, da bo organizirano cepljenje proti sezonski gripi za uporabnike ZD Ljubljana - Šiška potekalo v naslednjih terminih:

- sreda, 9. 11. 2022, od 7.00 do 14.00
- sreda, 16. 11. 2022, od 7.00 do 14.00
- četrtek, 17. 11. 2022, od 7.00 do 14.00

Na navedene termine cepljenja je...

Preberi več

Spoštovani starši in skrbniki otrok!

V oktobru je z delom v enoti Šiška pričela nova pediatrinja Vesna Bančič-Silva, dr. med., spec. pediatrije, ki bo delala v Zdravstvenem varstvu predšolskih otrok ter Zdravstvenem varstvu šolskih otrok in mladine.

Preberi več
Stran 2 od 2
S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Nastavitve Zapri

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.

Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.