NE VSTOPAJTE V PROSTORE ZDRAVSTVENEGA DOMA s povišano telesno temperaturo in znaki okužbe dihal (nahod, bolečine v žrelu, kašelj, težko dihanje)!

Najprej se posvetujte s svojim osebnim zdravnikom / zobozdravnikom po telefonu!
Za pregled v vseh dejavnostih je OBVEZNO NAROČANJE - po telefonu ali e-pošti. Zdravnik bo glede na vaše zdravstvene težave strokovno presodil o načinu obravnave, ki je potrebna.

Obvestila ZDL Bežigrad

CEPLJENJE PROTI GRIPI V ZD LJUBLJANA

Cepljenje proti gripi se bo v ZD Ljubljana pričelo takoj, ko bo na voljo cepivo, predvidoma v drugi polovici oktobra 2020. NAROČANJE NA CEPLJENJE JE OBVEZNO. Na cepljenje se naročite preko ambulante osebnega zdravnika (po telefonu oziroma najbolje po...

Preberi več

Obveščamo vas, da je Zdravstveni dom Črnuče od 18.5. 2020 do 28.8.2020 odprt samo v dopoldanskem času. Zdravstveno varstvo predšolskih otrok ter Zdravstveno varstvo šolskih otrok in mladine delujeta na lokaciji ZDL Bežigrad, Kržičeva ulica 10.

V primeru nujnega stanja v popoldanskem...

Preberi več

Spoštovani,

s ponedeljkom, 18. 5. 2020, ponovno odpiramo področno enoto ZD Črnuče, Primožičeva ulica 2.

Delo v ZD Črnuče bo do septembra potekalo le v dopoldanskem delovnem času. Zagotavljali bomo zdravstveno varstvo odraslih, zobozdravstveno varstvo otrok in mladine ter...

Preberi več

Spoštovani.

Obveščamo vas, da je zdravnica Mojca Maffi, dr.med., spec., z dnem 5.12.2019, prenehala z delom v ZD Ljubljana.

Novo izbiro zdravnika lahko opravite pri zdravnikih ZD Ljubljana, ki še opredeljujejo nove paciente. Priporočamo, da novo izbiro opravite čim prej, saj je število...

Preberi več
S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Nastavitve

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.

Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.