Skoči do osrednje vsebine

Obvestila ZDL Moste-Polje

Spoštovani,

revija VIVA tudi letos organizira izbor Moj zdravnik, s katerim želijo poiskati najsrčnejše zdravnike in zdravnice ter se jim zahvaliti za dobro opravljeno delo. Glasujete lahko vse do 15. aprila 2023. 

Glasujete tukaj: Glasovnica moj zdravnik 2023

Vabljeni h glasovanju!

Preberi več

Obveščamo vas, da bo organizirano cepljenje proti sezonski gripi za uporabnike ZD Ljubljana - Moste-Polje potekalo na naslednjih lokacijah ter terminih:

  1. Sobota, 22. 10. 2022 - ZD FUŽINE, Preglov trg 14, od 7.30 do 14.30 ure
  2. Sobota, 22. 10. 2022 - ZD POLJE, Cesta 30. avgusta 2 , od 7.00 do...
Preberi več
banner cepljenje
S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Nastavitve

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.

Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.