Skoči do osrednje vsebine
Išči... SL EN Prijava

Prijava za zaposlene

Obvestila ZDL Šentvid

Spoštovani uporabniki storitev ZD Ljubljana.

V ZD Ljubljana zaznavamo težave pri delovanju zdravstveno-informacijskega sistema. Portal za paciente in elektronske pošta ponovno delujeta. 

Paciente z nujnimi stanji (bolečine v prsnem košu, bolečine v trebuhu, visoka vročina, ipd.)...

Preberi več

Cepljenje je priporočljivo za vse prebivalce.

Cepljenje je še zlasti priporočljivo za kronične bolnike, starejše osebe od 65 let in majhne otroke (6 mesecev do 2 leti), nosečnice in osebe z izjemno povečano telesno težo.

Cepljenje proti gripi je BREZPLAČNO za vse osebe z urejenim...

Preberi več

Pacienti imate možnost, da podate oceno, v kolikšni meri ste bili zadovoljni z nekaterimi vidiki kakovosti svoje zdravstvene obravnave pri izvajalcu zdravstvene dejavnosti. To lahko storite preko kratkega vprašalnika, ki je preveden v več jezikov in v elektronski obliki dostopen na

Preberi več
S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Nastavitve Zapri

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.

Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.