NE VSTOPAJTE V PROSTORE ZDRAVSTVENEGA DOMA s povišano telesno temperaturo in znaki okužbe dihal (nahod, bolečine v žrelu, kašelj, težko dihanje)!

Najprej se posvetujte s svojim osebnim zdravnikom / zobozdravnikom po telefonu!
Za pregled v vseh dejavnostih je OBVEZNO NAROČANJE - po telefonu ali e-pošti. Zdravnik bo glede na vaše zdravstvene težave strokovno presodil o načinu obravnave, ki je potrebna.

Urnik

NELI GROSEK, dr.med.spec.
Dejavnost: AMBULANTA ZA SLADKORNO BOLEZEN
Lokacija: PE RUDNIK, RAKOVNIŠKA UL. 4
Telefon: 014202406
E-naslov: narocanje.diab.neli.grosek@zd-lj.si
 • Urnik dipl. m. s.
  ŠPELA SKUBIC, dipl.m.s.
  PONEDELJEK -
  TOREK -
  SREDA -
  ČETRTEK -
  PETEK -
 • Urnik zdravnika
  PONEDELJEK -
  TOREK -
  SREDA -
  ČETRTEK 06:30-13:00
  PETEK -

  Opomba:

  Delo preko podjemne pogodbe. Z zdravnico dela Angelina Pance, dip.m.s. in Dijana Pejčić, zt. Čas naročanja po telefonu: 7h-12h.

Obvestilo zdravnika:

Spoštovani,

obveščamo vas da zaradi virusa COVID-19 ambulanta za sladkorno bolezen do nadaljnjega ne dela.

V primeru, da vam zmanjkajo zdravila ali se bolezen poslabša, se prosimo obrnite na vašega osebnega zdravnika.

 

Hvala za razumevanje !

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Nastavitve

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.

Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.