V primeru povišane telesne temperature in znakov okužbe dihal (nahod, bolečine v žrelu, kašelj, težko dihanje) se najprej posvetujte s svojim osebnim zdravnikom po telefonu ali e-pošti!

Za pregled v vseh dejavnostih je OBVEZNO NAROČANJE - po telefonu ali e-pošti. Zdravnik bo glede na vaše zdravstvene težave strokovno presodil o načinu obravnave, ki je potrebna.

Urnik

NELI GROSEK, dr.med.spec.
Dejavnost: AMBULANTA ZA SLADKORNO BOLEZEN
Lokacija: PE RUDNIK, RAKOVNIŠKA UL. 4
Telefon: 014202406
E-naslov: narocanje.diab.neli.grosek@zd-lj.si
Urnik zdravnika
PONEDELJEK -
TOREK -
SREDA -
ČETRTEK 06:30-13:00
PETEK -

Opomba:

Delo preko podjemne pogodbe. Z zdravnico dela Angelina Pance, dip.m.s. in Dijana Pejčić, zt. Čas naročanja po telefonu: 7h-12h.

Obvestilo zdravnika:

 

 Spoštovani,

sporočamo , da ambulanta za sladkorno bolezen ne bo delala. LETNI DOPUST : od 9.8.2021 do 3.9.2021 - za nujne primere oziroma, če vam bodo zmanjkala zdravila se obrnite na svojega osebnega zdravnika. Elektronska pošta se v času letnega dopusta ne bo pregledovala, zato nam ponovno pošljite po 3.9.2021. 

Hvala in lep pozdrav!

 

 

Za naročanje vas prosimo , da uprabljate mail : narocanje.diab.neli.grosek@zd-lj.si  ali pa 01/420 24 06 ( med 7h-11h, vsak četrtek )

 

Hvala za razumevanje!

banner cepljenje
S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Nastavitve

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.

Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.