NE VSTOPAJTE V PROSTORE ZDRAVSTVENEGA DOMA s povišano telesno temperaturo in znaki okužbe dihal (nahod, bolečine v žrelu, kašelj, težko dihanje)!

Najprej se posvetujte s svojim osebnim zdravnikom / zobozdravnikom po telefonu!
Za pregled v vseh dejavnostih je OBVEZNO NAROČANJE - po telefonu ali e-pošti. Zdravnik bo glede na vaše zdravstvene težave strokovno presodil o načinu obravnave, ki je potrebna.

en sl

112 - KLIC V SILI

(01) 47 23 888 - PNMP

PRED PRIHODOM POKLIČITE

Predstavitveni video ZDL

Zdravje na delovnem mestu

Medicina dela, prometa in športa

Samoplačniški pregledi v MDPŠ

Druge samoplačniške storitve

Simulacijski center

SCUBY

ISCPC

CPC+

Mediacijski center

Navodila za starše

Urnik zdravnika

SIMONA GRADIŠEK, dr.med.spec.

JANA KLOBUČAR, dipl.m.s.
URŠKA IVANC, TZN
Dejavnost: ZDRAVSTVENO VARSTVO PREDŠOLSKIH OTROK
Lokacija: ENOTA BEŽIGRAD, KRŽIČEVA UL. 10

Urnik:

  DOPOLDAN POPOLDAN TURNUS
PONEDELJEK - - -
TOREK - - -
SREDA - - -
ČETRTEK - - -
PETEK - - -
SOBOTA - - -
Opomba:
Upokojitev z dnem 16.01.2020
Obvestilo zdravnika:

Sporočamo vam, da bo ZD Bežigrad - ZV predšolskih otrok, zaradi adaptacije do nadalnega potekala na lokaciji ZD Center, Metelkova ul. 9, v pritličnih prostorih. Telefonske številke ostanejo nespremenjene.

_______________________________________________________________________________________________

ODSOTNOST : Odsotna bom od 23.12. 2019 dalje.

Spoštovani starši in moji mali pacienti!

Od 23.12. 2019 do 16.1. 2020 bom na dopustu. S 17.1. 2020 se bom upokojila. Mojo ambulanto bo prevzela gospa Jasna Mahne, dr. med. spec. pediatrije.

Zahvaljujem se vam za zaupanje, da sem bila zdravnica vašim otrokom im marsikomu med vami tudi. Rada sem delala z vami za dobro vaših otrok.

Želim vam vse dobro in vas vse lepo pozdravljam.

Vaša zdravnica Simona Gradišek

___________________________________________________________________________________________

Zdravnica naproša vse, ki imate planirane napotnice, recepte stalne terapije in že odobrene podpisane odsotnosti zaradi nege otroka, da to uredite pred planirano odsotnostjo zdravnice.

Za nujne primere je v času odsotnosti zdravnice urejeno nadomeščanje v njenem turnusu. Naročite se lahko na telefonski številki 01 3003 307

V primeru, ko je izbrana zdravnica odsotna v petek ali na dan pred praznikom, je nadomeščanje vedno samo v dopoldanskem času.

NAROČANJE:
Paciente prosimo, da se na preglede naročate po telefonu na tel št.01 3003 335 vsaj uro pred zaključkom ordinacijskega časa.

S 1. 10. 2019 bomo nekoliko spremenili organizacijo dela, tako da bomo bolne otroke sprejemali:

  • dopoldne med 7:00 - 9:30
  • popoldne med 16:30 - 19:00.

V času sistematskih pregledov smo težje dosegljivi, zato prosimo, da se po telefonu naročate na preglede v terminu rezerveranem za bolne otroke.

Naročanje je možno izključno v ordinacijskem času izbrane zdravnice. Tako se boste predvidoma izognili predolgemu čakanju v čakalnici. Naročeni pacienti imajo prednost pred nenaročenimi (razen v primerih, ki so NUJNI ).

UREJANJE ADMINISTRATIVNIH ZADEV:
Napotnice, potrdila, recepti redne terapije... - naročite jih lahko v ordinacijskem času ambulante (osebno, po telefonu ali el. pošti), za prevzem listin potrebujete zdr. kartico. Listine vam bomo pripravili kolikor hitro bo mogoče, vsekakor pa isti dan do konca ordinacijskega časa.

 Urejanje bolniškega staleža za nego: oglasite se osebno v ambulanti z zdr. karticami (otroka in starša) v terminu rezerviranem za bolne otroke. Listine vam bomo pripravili kolikor hitro bo mogoče, vsekakor pa isti dan do konca ordinacijskega časa. Svetujemo vam, da bolniške liste dvignete čimprej po zaključku bolniške za nego otroka. Če je eden od staršev zaposlen manj kot 8 ur dnevno, se lahko drugemu staršu odobri le toliko ur nege, kolikor je zaposlen prvi.

Hvala za razumevanje, vaša zdravnica.

 

Urniki in kontakti

Napredno iskanje