V primeru povišane telesne temperature in znakov okužbe dihal (nahod, bolečine v žrelu, kašelj, težko dihanje) se najprej posvetujte s svojim osebnim zdravnikom po telefonu ali e-pošti!

Za pregled v vseh dejavnostih je OBVEZNO NAROČANJE - po telefonu ali e-pošti. Zdravnik bo glede na vaše zdravstvene težave strokovno presodil o načinu obravnave, ki je potrebna.

Urnik

BARBARA MAZEJ POREDOŠ, dr.med.spec.
MARIJANA TUMORAT, TZN
Dejavnost: ZDRAVSTVENO VARSTVO ODRASLIH
Ambulanta družinske medicine
Lokacija: ENOTA VIČ-RUDNIK, ŠESTOVA UL. 10
Telefon: 01/2004-527 , 01/2004 500 (centrala)
Naslov za naročanje: https://narocanja.zd-lj.si/98
E-naslov: narocanje.barbara.mazej-poredos@zd-lj.si
Urnik zdravnika
PONEDELJEK 06:30-13:00
TOREK 06:30-13:00
SREDA 13:30-20:00
ČETRTEK 06:30-13:00
PETEK 06:30-13:00 ali 13:30-20:00

Opomba:

ob petkih izmenično po razporedu, ob sredah med 13.30 in 14.30 v antikoagulacijski ambulanti v ZD Vič

Obvestilo zdravnika:

POMEMBNO OBVESTILO

Spoštovani!

Zdravnica je ODSOTNA:
- 20. 9. 2021. Nadomešča amb. dr. Repar, tel. 01/2004 603, dopoldne.
- 21. 9. 2021. Nadomešča amb. dr. Gantar, tel. 01/2004 578, dopoldne.

 

SPLOŠNO:

Zaradi velike količine elektronskih sporočil, v katerih opisujete tudi zdravstvene težave, ki včasih med čakanjem na odgovor že izzvenijo, prosimo, da sporočil ne pošiljate med vikendom in prazniki. Če je zadeva še aktualna, bomo na vaše sporočilo odgovorili med delovnim časom ambulante, ko odpiramo elektronsko pošto, zato nam sporočilo pošljite takrat.

Prosimo, da v sporočilu, ki naj bo kratko, navedete bistvene podatke - osebo, na katero se sporočilo nanaša (velikokrat elektronski naslov ne omogoča prepoznave), kaj želite (recepte, napotnico, posvet, obisk - v tem primeru na kratko navedite tudi razlog) in seveda telefonsko številko, na katero vas lahko zdravnica pokliče.

Po telefonu smo dosegljivi v ordinacijskem času dopoldne od 8.30 do 10.30, popoldne od 14.30 do 16.30. Klice, prejete v tem času, bomo vrnili (ne velja v času odsotnosti).

Pregled v ambulanti je možen po predhodnem naročilu in posvetu z medicinskim osebjem po telefonu ali e-pošti.

Če imate simptome COVID-a, vas bo osebni zdravnik že po telefonu preusmeril na odvzem brisa in/ali na pregled v COVID ambulanto, zato v zdravstveni dom ne prihajajte nenapovedano.

V primeru življenjske ogroženosti takoj pokličite 112! 

Razpored, odsotnosti, nadomeščanja in ostala aktualna obvestila so objavljena na: https://narocanja.zd-lj.si/98

 

Najlepša hvala za razumevanje, sodelovanje in vse dobre želje v tem času.

Ostanite/ostanimo zdravi!

Vaša ambulanta družinske medicine

 

banner cepljenje
S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Nastavitve

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.

Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.