V primeru povišane telesne temperature in znakov okužbe dihal (nahod, bolečine v žrelu, kašelj, težko dihanje) se najprej posvetujte s svojim osebnim zdravnikom po telefonu ali e-pošti!

Za pregled v vseh dejavnostih je OBVEZNO NAROČANJE - po telefonu ali e-pošti. Zdravnik bo glede na vaše zdravstvene težave strokovno presodil o načinu obravnave, ki je potrebna.

Urnik

BARBARA MAZEJ POREDOŠ, dr.med.spec.
MARIJANA TUMORAT, TZN
NASTJA TOMAŽIČ, dipl.m.s.
Dejavnost: ZDRAVSTVENO VARSTVO ODRASLIH
Ambulanta družinske medicine
Lokacija: ENOTA VIČ-RUDNIK, ŠESTOVA UL. 10
Telefon: 01/2004-527 , 01/2004-500 cen
Naslov za naročanje: https://narocanja.zd-lj.si/98
E-naslov: narocanje.barbara.mazej-poredos@zd-lj.si
 • Urnik zdravnika
  PONEDELJEK 06:30-13:00
  TOREK 06:30-13:00
  SREDA 13:30-20:00
  ČETRTEK 06:30-13:00
  PETEK 06:30-13:00 ali 13:30-20:00

  Opomba:

  ob petkih izmenično po razporedu, ob sredah med 13.30 in 14.30 v antikoagulacijski ambulanti v ZD Vič
 • Urnik dipl. m. s.
  NASTJA TOMAŽIČ, dipl.m.s.
  PONEDELJEK 06:45-13:15
  TOREK 12:45-19:15
  SREDA 12:45-19:15
  ČETRTEK 06:45-13:15
  PETEK 06:45-13:15

Obvestilo zdravnika:

Spoštovani!

Pregled v ambulanti je možen na podlagi predhodnega naročanja in posveta z medicinskim osebjem (po telefonu ali e-pošti).

Zdravnik bo glede na vaše zdravstvene težave strokovno presodil o načinu obravnave, ki je potrebna. Obravnava se lahko izvede po e-pošti, po telefonu ali neposredno s kliničnim pregledom.

V primeru simptomov in znakov za COVID-19 vas bo osebni zdravnik že po telefonu preusmeril na odvzem brisa in/ali na pregled v COVID ambulanto, zato v zdravstveni dom ne prihajajte nenapovedano.

V PRIMERU ŽIVLJENJSKE OGROŽENOSTI TAKOJ POKLIČITE 112!

Na naročen termin pregleda pridite največ 5 minut pred terminom. Na pregled se pripravite, oblečeni bodite v oblačila, ki jih je enostavno sleči, ter si po potrebi pripravite spisek vprašanj za zdravnika. Na vhodu v zdravstveni dom si boste razkužili roke in prejeli kirurško masko, ki jo morate imeti nameščeno ves čas obravnave. V prostorih zdravstvenega doma je potrebno upoštevati osebno varnostno razdaljo vsaj 1,5 metra.

Vse administrativne storitve (izdaja receptov za kronične terapije, napotnice za kontrolne preglede, naročilnice za medicinsko tehnične pripomočke ipd.), urejajte po e-pošti, izjemoma po telefonu (narocanje.barbara.mazej-poredos@zd-lj.si). 

Če zbolite in potrebujete bolniški stalež, o tem takoj obvestite ambulanto po e-pošti. Pisne izvide opravljenih pregledov, hospitalizacij lahko pošljete po pošti v ambulanto ali jih pustite pri vratarju na recepciji v zaprti kuverti, na katero zapišete ime vašega osebnega zdravnika.

Več informacij o naročanju receptov, izdaji napotnic, naročilnic za medicinsko-tehnične pripomočke in o urejanju bolniškega staleža na: https://narocanja.zd-lj.si/98/.

Zahvaljujemo se vam za razumevanje in vse dobre želje v tem času.

Ostanite/ostanimo zdravi!

 

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Nastavitve

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.

Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.