V primeru povišane telesne temperature in znakov okužbe dihal (nahod, bolečine v žrelu, kašelj, težko dihanje) se najprej posvetujte s svojim osebnim zdravnikom po telefonu ali e-pošti!

Za pregled v vseh dejavnostih je OBVEZNO NAROČANJE - po telefonu ali e-pošti. Zdravnik bo glede na vaše zdravstvene težave strokovno presodil o načinu obravnave, ki je potrebna.

V zdravstvenem domu je nošenje zaščitne maske OBVEZNO za vse obiskovalce.

Urnik

HELENA MEZE ŠKRABA, dr.dent.med.
JASNA ŠANTAVEC, ZT
Dejavnost: ZOBOZDRAVSTVENO VARSTVO OTROK IN MLADINE
Lokacija: ENOTA MOSTE-POLJE, PRVOMAJSKA UL. 5
Telefon: 01/58 44 259
E-naslov: narocanje.helena.meze-skraba@zd-lj.si
Urnik zdravnika
PONEDELJEK 07:00-13:30
TOREK 07:00-13:30
SREDA 13:30-20:00
ČETRTEK 13:30-20:00
PETEK 07:00-13:30 ali 13:30-20:00

Opomba:

PETEK PO RAZPOREDU

Obvestilo zdravnika:

 Obvestilo:

Zobozdravnica Helena Meze Škraba, dr.dent.med. bo v sredo 21.9.2022  odsotna.

 

Urnik-ordinacijski čas

Ponedeljek in torek : 7.00 do 13.30

sreda in četrtek : 13.30 do 20.00

 petek : izmenično po razporedu 

 

Spoštovani,

zaradi novih postopkov obravnave skladno s sprejetimi strokovnimi smernicami in zagotavljanja varnosti pred okužbo je naše delo drugačno.

Zobozdravstvena obravnava je možna le za naročene zdrave paciente brez prehladnih obolenj in drugih znakov in simptomov za COVID-19 ter ob točno določenem terminu.

Preden nas obiščete, je potrebno poskrbeti za brezhibno ustno higieno.V ZD prihajate 5 minut pred predvidenim terminom. Pred vstopom v zdravstveni dom si nadenite zaščitno masko čez usta in nos, razkužite roke ter izpolnite vprašalnik o zdravju.

Maske ne snemajte, dokler se ne usedete na zobozdravniški stol. V čakalnici in skupnih prostorih ZD upoštevajte predpisano osebno varnostno razdaljo 1.5 metra. Na stole v čakalnici se usedite le na označena mesta.Naročeni pacienti naj v ZD prihajajo sami, spremstvo ene odrasle zdrave osebe je dovoljeno le pri manjših otrocih in osebah, ki potrebujejo spremstvo. Prosimo vas za razumevanje in strpnost pri novi organizaciji našega dela.

Nujna stanja v zobozdravstvu so:

  • močan zobobol (nevzdržna huda stalna bolečina, ki traja več kot 24 ur in analgetik ne pomaga);
  • akutna infekcija (vnetje, ki se kaže kot: oteklina, težje požiranje in odpiranje ust, zvišana telesna temperatura);
  • močnejša krvavitev po oralno kirurškem posegu, ki se sama ne ustavi po določenem času;
  • poškodbe (poškodba v področju zgornje in spodnje  čeljusti oz. ustne votline).

    Nujna zobozdravstvena obravnava pacientov brez predhodnega naročanja ni mogoča.

V primeru naše odsotnosti se za nujno zobozdravstveno pomoč (bolečina, ko analgetik ne pomaga, oteklina, hujša krvavitev, poškodba), se lahko obrnete na prisotne zobozdravnike Otroškega in mladinskega zobozdravstva na področju ZD Moste Polje. Podatke o prisotnih zobozdravnikih dobite pri informatorjih na telefonskih številkah 01/58 44 200 in 01/ 58 64 900.

RAZPORED DELA OB PETKIH

 

15.7.2022 dopoldan v ambulanti  O.Š.Jože Moškrič

22.7.2022  popoldan v ZD Moste

26.8.2022 dopoldan v ZD Moste 

 

NAČINI NAROČANJA:

1. Po telefonu:01 58 44 259, v ordinacijskem času, dopoldan med 8:00h-10:00h, popoldan med 14:00h-16h 

2. Po elektronski pošti ali spletno naročanje: narocanje.helena.meze-skraba@zd-lj.si

3. Osebno v ordinacijskem času ambulante - zaradi spremenjenega načina dela trenutno ni mogoče.

4. Po navadni pošti.

banner cepljenje
S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Nastavitve

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.

Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.