V primeru povišane telesne temperature in znakov okužbe dihal (nahod, bolečine v žrelu, kašelj, težko dihanje) se najprej posvetujte s svojim osebnim zdravnikom po telefonu ali e-pošti!

Za pregled v vseh dejavnostih je OBVEZNO NAROČANJE - po telefonu ali e-pošti. Zdravnik bo glede na vaše zdravstvene težave strokovno presodil o načinu obravnave, ki je potrebna.

Urnik

ASJA PLETERSKI, dipl.fiziot.
Dejavnost: RAZVOJNA AMBULANTA
Lokacija: ENOTA VIČ-RUDNIK, ŠESTOVA UL. 10
Telefon: 041663835
E-naslov: narocanje.asja.pleterski@zd-lj.si
Urnik zdravnika
PONEDELJEK 07:00-14:30
TOREK 07:00-14:30
SREDA 11:30-19:00
ČETRTEK 11:30-19:00
PETEK 07:00-14:30

Opomba:

OB PETKIH NA ENOTI RUDNIK.

Obvestilo zdravnika:

Od ponedeljka do četrtka delam na Viču, v razvojni ambulanti (pritličje), ob petkih na Rudniku. Občasno sem tudi na terenu (terapija na domu oziroma v ustanovi).

 11.8.2021 izjemoma delam dopoldan.

Odsotnosti:

23.8. - 27.8.2021

 Prosim, če med mojo odsotnostjo pišete na mail in ne na sms (se sami izbrišejo preden prižgem telefon po dopustu in jih ne dobim).

 

Asja

 

banner cepljenje
S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Nastavitve

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.

Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.