V primeru povišane telesne temperature in znakov okužbe dihal (nahod, bolečine v žrelu, kašelj, težko dihanje) se najprej posvetujte s svojim osebnim zdravnikom po telefonu ali e-pošti!

Za pregled v vseh dejavnostih je OBVEZNO NAROČANJE - po telefonu ali e-pošti. Zdravnik bo glede na vaše zdravstvene težave strokovno presodil o načinu obravnave, ki je potrebna.

Urnik

ANA CARIĆ, dr.dent.med.
MARIJA KNIFIC, zobozdrav.asist.
Dejavnost: ZOBOZDRAVSTVENO VARSTVO ODRASLIH
Lokacija: ENOTA ŠIŠKA, DERČEVA UL. 5
Telefon: 01 5815 251
E-naslov: narocanje.ana.caric@zd-lj.si
Urnik zdravnika
PONEDELJEK 07:00-14:00
TOREK 06:30-13:00
SREDA 12:30-19:30
ČETRTEK 13:00-20:00
PETEK 07:00-14:00 ali 13:00-20:00

Opomba:

PETEK PO RAZPOREDU.

Obvestilo zdravnika:

Spoštovani pacienti!

V ZDL lahko vstopajo samo naročeni pacienti. Če niste naročeni, vas prosimo, da pokličete v ambulanto, ali se naročite po elektronski pošti.

Po navodilih NIJZ se moramo držati nekaterih sprememb, ki so v pomoč zaščiti vas, ostale paciente in zaposlene.

 • Vstopanje v ordinacijo bo mogoče le posamično, ob točno določenem terminu in samo naročenim.
 • Vstop bo omogočen le zdravim, brez simptomov COVID-19 in prehladnih obolenj.
 • Preden nas obiščete, je potrebno poskrbeti za brezhibno ustno higieno – s tem zmanjšate količino nepotrebnih mikrobov v ustni votlini, zaščitite sebe in druge.
 • Vstop v ordinacijo je možen le z masko.
 • Pred vstopom v zdravstveni dom si nadenite zaščitno masko čez usta in nos, ne snemajte je, dokler se ne usedete na zobozdravniški stol.
 • Na vhodu v ZD so pripravljena sredstva za čiščenje in razkuževanje rok. Prosimo, da jih uporabite, ko vstopite v prostore naše ustanove in ordinacije.
 • V čakalnici bo poskrbljeno za dovolj prostora, da boste lahko ohranili primerno razdaljo do morebitnega čakajočega. Na stole v čakalnici se usedite le na mesta brez oznak.
Če potrebujete nujno zobozdravstveno pomoč, pokličite na telefonsko številko 01 58 15 200 prvo uro ambulantnega časa, in sicer ob ponedeljkih in torkih od 7.00 do 8.00 ure ter ob sredah in četrtkih od 13.00 do 14.00 ure. 

Nujna stanja v zobozdravstvu so:

 • močan zobobol (nevzdržna huda stalna bolečina, ki traja več kot 24 ur in analgetik ne pomaga);
 • akutna infekcija (vnetje, ki se kaže kot: oteklina, težje požiranje in odpiranje ust, zvišana telesna temperatura);
 • močnejša krvavitev po oralno kirurškem posegu, ki se sama ne ustavi po določenem času;
 • poškodbe (poškodba v področju zgornje in spodnje čeljusti oz. ustne votline).

Nujna zobozdravstvena obravnava pacientov brez predhodnega naročanja ni mogoča.

Ob vikendih in praznikih deluje ZNMP na Metelkovi 9 med 8.00 in 12.30 uro; potrebno je predhodno naročanje na telefonsko številko 01/472-37-18.

 

 

Za redne termine se lahko naročite v ambulantnem času:
- po elektronski pošti na  narocanje.ana.caric@zd-lj.si
- po telefonu na številko 01 58 15 251.
V času odsotnosti naročanje ni mogoče.

Hvala za razumevanje.

 
S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Nastavitve

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.

Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.