V primeru povišane telesne temperature in znakov okužbe dihal (nahod, bolečine v žrelu, kašelj, težko dihanje) se najprej posvetujte s svojim osebnim zdravnikom po telefonu ali e-pošti!

Za pregled v vseh dejavnostih je OBVEZNO NAROČANJE - po telefonu ali e-pošti. Zdravnik bo glede na vaše zdravstvene težave strokovno presodil o načinu obravnave, ki je potrebna.

Urnik

KATARINA TROHA, dr.med.spec.
MATIC BENKO, TZN
Dejavnost: ZDRAVSTVENO VARSTVO ODRASLIH
Ambulanta družinske medicine
Lokacija: ENOTA CENTER, METELKOVA UL. 9
Telefon: 014723 738 , 014723700
Naslov za naročanje: https://narocanja.zd-lj.si/186
E-naslov: narocanje.katarina.troha@zd-lj.si
Urnik zdravnika
PONEDELJEK 13:30-20:00
TOREK 06:45-13:15
SREDA 06:45-13:15
ČETRTEK 06:45-10:45
PETEK 06:45-13:15 ali 13:30-20:00

Opomba:

PETEK-IZMENIČNO, HIŠNI OBISKI OB ČETRTKIH MED 16 IN 19 URO

Obvestilo zdravnika:

Spoštovani,

Katarina Troha, dr.med, spec.druž.med. od 4.8.2022 dalje dela ob četrtkih dopoldne.

Pregled v ambulanti je možen samo na podlagi predhodnega naročanja. V primeru življenjske ogroženosti takoj pokličete 112.

Po telefonu smo dostopni od 8h do 12h v dopoldanski izmeni ali od 14h do 19h v popoldanski izmeni.

Klice, prejete od 8h do 10h oz. od 14h do 16h, bomo vrnili.

V primeru prisotnih simptomov in znakov za COVID-19, vas bo zdravnik že po telefonu preusmeril na odvzem brisa in / ali na pregled v COVID ambulanto, zato ne prihajajte v zdravstveni dom nenapovedano.

ADMINISTRATIVNE STORITVE: Za naročilo receptov za stalno terapijo, napotnic za kontrolni pregled, naročilnic za medicinske pripomočke nas kontaktirajte po e-pošti ali po telefonu.

BOLNIŠKI STALEŽ: Če zbolite in potrebujete bolniški stalež, o tem prvi delovni dan obvestite ambulanto po e-pošti oz. po telefonu.

Za komunuciranje preko e-pošte prosim:
1) Ko nam pišete, poskusite v enem emailu poslati vse izvide in vprašanja, ki jih imate. Zdravstveno stanje poskusite opisati čim bolj kratko in jedrnato.
2) Pri naročanju zdravil navedite tudi dozo, ki jo jemljete.
3) Pri naročanju napotnic napišite, za katerega specialista potrebujete napotnico in zaradi katere bolezni oz. stanja.
4) Pri urejanju bolniškega staleža navedite prvi dan bolniške odsotnosti in pri zapiranju bolniškega staleža, s katerim dnem zapirate stalež oz. kdaj ste se vrnili na delovno mesto.
5) Pri podpisu dodajte polno ime in priimek, datum rojstva ter telefonsko številko.

Na e-pošto bomo odgovorili V ROKU 1 DO 3 DNI.

Hvala za razumevanje.

Katarina Troha dr.med.spec.

 

banner cepljenje
S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Nastavitve

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.

Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.