NE VSTOPAJTE V PROSTORE ZDRAVSTVENEGA DOMA s povišano telesno temperaturo in znaki okužbe dihal (nahod, bolečine v žrelu, kašelj, težko dihanje)!

Najprej se posvetujte s svojim osebnim zdravnikom / zobozdravnikom po telefonu!
Za pregled v vseh dejavnostih je OBVEZNO NAROČANJE - po telefonu ali e-pošti. Zdravnik bo glede na vaše zdravstvene težave strokovno presodil o načinu obravnave, ki je potrebna.

Urnik

TANIA VIDMAR, dr.med.spec.
ANDREJA JUTERŠEK, TZN
TINA KEPIC, TZN
NINA ŠIVEC, dipl.m.s.
Dejavnost: ZDRAVSTVENO VARSTVO ODRASLIH
Ambulanta družinske medicine
Lokacija: ENOTA MOSTE-POLJE, PRVOMAJSKA UL. 5
Telefon: 01/58 44 208
Naslov za naročanje: https://narocanja.zd-lj.si/189
E-naslov: narocanje.tania.vidmar@zd-lj.si
 • Urnik zdravnika
  PONEDELJEK 07:00-13:30
  TOREK 07:00-13:30
  SREDA 13:30-20:00
  ČETRTEK 13:30-20:00
  PETEK 07:00-13:30 ali 13:30-20:00

  Opomba:

  PETEK PO RAZPOREDU. V ADM z zdravnico dela referenčna med.sestra Nina ŠIVEC, dipl.m.s., DO NADALJNEGA ODSOTNA
 • Urnik dipl. m. s.
  NINA ŠIVEC, dipl.m.s.
  PONEDELJEK -
  TOREK 07:00-14:00
  SREDA -
  ČETRTEK 12:30-19:30
  PETEK 07:00-14:00
  DELA V TIMU Z ZDRAVNICO TANIO VIDMAR, dr.med.spec. Ob petkih izmenično z zdravnikom Miodragom Markovičem, dr.med.spec.

Obvestilo zdravnika:

Spoštovani,

ZDRAVNICA VIDMAR TANIA dr.med.spec. BO ODSOTNA 23.11.2020

Nadomeščanje:
pon 23.11.2020: zdravnica Majdka Oberstar dr.med.spec.

01 58 44 284; narocanje.majdka.oberstar@zd-lj.si

 Z sporočili in telefonskimi klici se obrnite na nadomestno zdravnico.
Za več informacij lahko pokličete 01 58 44 200.

Hvala za razumevanje!

 

RAZPORED PETKOV ZA MESEC NOVEMBER 2020

06.11.2020  ZDRAVNICA ODSOTNA

13.11.2020  ZDRAVNICA ODSOTNA

20.11.2020  DOPOLDAN

27.11.2020  DOPOLDAN


Obvestilo zdravnika:

Prosimo, da se za pregled v ambulanti zdravnice Vidmar Tanie dr. med.spec. obvezno naročite.

Zlasti prosimo, da v trenutni situaciji vsi akutno zboleli pred nameravanim obiskom pri zdravnici obvezno pokličete v ambulanto ali napišete e mail in ne hodite v ZD oziroma ambulanto, dokler ne dobite nadaljnjih navodil, kako ravnati. 

Naročite se lahko preko telefona na številki 01 58 44 208 med 8:00 in 10:00 uro dopoldne in med 14:00 in 16:00 uro popoldne, po elektronski pošti na naslov narocanje.tania.vidmar@zd-lj.si ali preko e bookinga.

Čas za hišne obiske - za nepokretne bolnike je rezerviran v torek, od 12.30 do 13:30 ure. 

 

 

 

Glede na epidemiološko situacijo bo obravnava bolnikov na primarnem nivoju potekala nekoliko drugače, kot ste bili vajeni pred epidemijo, zato vas prosimo za strpnost, razumevanje in tudi racionalnost pri dostopanju do zdravstvene oskrbe.

Pregled v ambulanti je možen samo na podlagi predhodnega naročanja in predhodnega posveta z medicinskim osebjem po telefonu ali e-pošti.

Zdravnik bo glede na vaše zdravstvene težave strokovno presodil o načinu obravnave, ki bo potrebna. Obravnava se lahko izvede po e-pošti, po telefonu ali neposredno z osebnim pregledom v ambulanti.

 • V primeru prisotnih simptomov za COVID-19 ali sumu na COVID-19 okužbo vas bo osebni zdravnik že po telefonu napotil na odvzem brisa in / ali na pregled v COVID ambulanto, zato nikakor ne prihajajte v zdravstveni dom nenapovedano.

 • V primeru življenjske ogroženosti takoj pokličete 112.

 • Prosimo, pred ZD pridite največ 5 minut pred naročenim terminom pregleda.

 • Pred vstopom v zdravstveni dom si namestite kirurško masko, ki jo morate imeti nameščeno ves čas obravnave, in si na vhodu razkužite roke.

 • V prostorih zdravstvenega doma morate vzdrževati osebno varnostno razdaljo vsaj 1.5 metra.

Zdravila iz stalne terapije je potrebno naročiti pet delovnih dni vnaprej, torej preden vam jih zmanjka. Zdravnica želi bolnike, ki imajo stalno terapijo za kronične bolezni, pregedati vsaj enkrat letno, preden jim izda Rp za zdravila. Za izdajo napotnic se morate naročiti na pregled, zdravnica se na osnovi osebnega pregleda odloči, kakšno napotnico vam bo izdala in s kakšno stopnjo nujnosti. Za naročila napotnic za antikoagulantno ambulanto, diabetološko ambulanto in večino kontolnih pregledov ni potrebno priti na pregled.
Za pregled, kjer bo potrebno podaljševanje bolniškega staleža z odločbo imenovanega zdravnika ZZZS, se morate obvezno naročiti, in sicer vsaj sedem delovnih dni pred datumom izteka staleža, ki je označen na odločbi IZ ZZZS.
Predvsem vam želimo veliko zdravja in čim manj obiskov pri zdravnici.
S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Nastavitve

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.

Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.