V primeru povišane telesne temperature in znakov okužbe dihal (nahod, bolečine v žrelu, kašelj, težko dihanje) se najprej posvetujte s svojim osebnim zdravnikom po telefonu ali e-pošti!

Za pregled v vseh dejavnostih je OBVEZNO NAROČANJE - po telefonu ali e-pošti. Zdravnik bo glede na vaše zdravstvene težave strokovno presodil o načinu obravnave, ki je potrebna.

Urnik

NADJA KHALIL ROT, dr.med.spec.
NINA BREZEC, ZT
Dejavnost: ZDRAVSTVENO VARSTVO ODRASLIH
Ambulanta družinske medicine
Lokacija: PE RUDNIK, RAKOVNIŠKA UL. 4
Telefon: 01/420 24 32
Naslov za naročanje: https://narocanja.zd-lj.si/140
E-naslov: narocanje.nadja.khalil-rot@zd-lj.si
Urnik zdravnika
PONEDELJEK 12:45-19:15
TOREK 06:45-13:15
SREDA 12:45-19:15
ČETRTEK 06:45-13:15
PETEK 06:45-13:15 ali 12:45-19:15

Opomba:

Hišni obiski se po predhodnem dogovoru opravljajo zadnjo uro ordinacijskega časa. Ob petkih delamo izmenično po razporedu.

Obvestilo zdravnika:

DR.NADJA KHALIL JE DO NADALJNJEGA ODSOTNA. NADOMEŠČANJE JE UREJENO PO RAZPOREDU:

16.9.;17.9.;21.9.;23.9.;28.9. ;30.9.-dr.Marjetka-Križaj Čepon

20.9.;27.9.-dr.Tadej Horvat

22.9. ;24.9.;29.9.-dr.Metka Sluga

 

ZA VAS SMO DOSEGLJIVI:

PREKO EMAILA:narocanje.nadja.khalil-rot@zd-lj.si (POTRUDILI SE VAM BOMO ODGOVORITI ČIM HITREJE,ZATO NAS NE KLIČITE, ČE STE NAM POSLALI EMAIL)

PREKO POŠTE:ZDRAVSTVENI DOM RAKOVNIK,DR.NADJA KHALIL RAKOVNIŠKA ULICA 4,1000 LJUBLJANA

NA TELEFON :V NAŠEM DELOVNEM ČASU, KO DELAMO DOPOLDAN OD 8.00-10.00 ,TER KO DELAMO  POPOLDAN OD 14.00-16.00.

IZVIDE, NAROČILO ZA RECEPTE,KONTROLNE NAPOTNICE ALI NAROČILO NA PREGLED LAHKO ODDATE V NABIRALNIK, KI SE NAHAJA NA GLAVNEM VHODU (IZPOLNITE PRILOŽEN OBRAZEC,KI SE NAHAJA OB NABIRALNIKU)

Pregled v ambulanti je možen samo na podlagi predhodnega naročanja in posveta z medicinskim osebjem (po telefonu ali e-pošti).

Zadnjo uro ordinacijskega časa je rezerviranega za opravljanje hišnih obiskov.

 Zdravnik bo glede na vaše zdravstvene težave strokovno presodil o načinu obravnave, ki je potrebna. Obravnava se lahko izvede po e-pošti, po telefonu ali neposredno s kliničnim pregledom.

  • V primeru prisotnih simptomov in znakov za COVID-19, vas bo osebni zdravnik že po telefonu preusmeril na odvzem brisa in / ali na pregled v COVID ambulanto, zato ne prihajajte v zdravstveni dom nenapovedano.

  • V primeru življenjske ogroženosti takoj pokličete 112.

  • Na naročen termin pregleda pridite največ 5 minut pred terminom.

  • Na pregled se pripravite, oblečeni bodite v oblačila, ki jih je enostavno sleči ter si po potrebi pripravite spisek vprašanj za zdravnika.

  • Pred vstopom v zdravstveni dom si namestite kirurško masko, ki jo morate imeti nameščeno ves čas obravnave in si razkužite roke.

  • V prostorih zdravstvenega doma je potrebno, da upoštevate osebno varnostno razdaljo vsaj 1.5 metra.

Vse administrativne storitve kot so naročanje receptov za kronično terapijo, naročilnic za medicinske pripomočke urejate po e-pošti, izjemoma po telefonu. Če zbolite in potrebujete bolniški stalež, o tem takoj obvestite ambulanto po e-pošti oz. po telefonu.  

banner cepljenje
S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Nastavitve

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.

Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.