V primeru povišane telesne temperature in znakov okužbe dihal (nahod, bolečine v žrelu, kašelj, težko dihanje) se najprej posvetujte s svojim osebnim zdravnikom po telefonu ali e-pošti!

Za pregled v vseh dejavnostih je OBVEZNO NAROČANJE - po telefonu ali e-pošti. Zdravnik bo glede na vaše zdravstvene težave strokovno presodil o načinu obravnave, ki je potrebna.

Urnik

MOJCA PRICA, dr.med.spec.
MARTINA ŠTERK, sms
MARTA JURKOVIČ, dipl.m.s.
Dejavnost: ZDRAVSTVENO VARSTVO ODRASLIH
Ambulanta družinske medicine
Lokacija: ENOTA ŠENTVID, OB ZDRAVSTVENEM DOMU 1
Telefon: (01) 5837 438
Naslov za naročanje: https://narocanja.zd-lj.si/19
E-naslov: narocanje.mojca.prica@zd-lj.si
 • Urnik zdravnika
  PONEDELJEK 12:30-19:30
  TOREK 07:00-14:00
  SREDA 07:00-14:00
  ČETRTEK 12:30-19:30
  PETEK 07:00-14:00 ali 12:30-19:30

  Opomba:

  OB PETKIH PO RAZPOREDU, V TOREK MED 13. IN 14. URO IZVAJA HIŠNE OBISKE. V ADM z zdravnico dela referenčna med.sestra Marta Jurkovič, dipl.m.s.
 • Urnik dipl. m. s.
  MARTA JURKOVIČ, dipl.m.s.
  PONEDELJEK 12:30-19:30
  TOREK -
  SREDA -
  ČETRTEK 12:30-19:30
  PETEK -
  DELA V TIMU Z ZDRAVNICO MOJCO PRICA, dr.med.spec.

Obvestilo zdravnika:

Spoštovani!

NAROČANJE NA PREGLED:

- po telefonu: 8.00 - 10.00 v dopoldanski izmeni

                   13.00 - 15.00 v popoldanski izmeni

- po e-pošti: narocanje.mojca.prica@zd-lj.si

- po pošti: na naslov ZD Ljubljana Šentvid, Ob zdravstvenem domu 1, 1000 Ljubljana  s pripisom za ambulanto Mojca Prica, dr.med.

 

ODSOTNOST: Zaradi dela v covid ambulanti bo zdravnica odsotna 12 in 21.1. Nadomeščanje je urejeno (01 583 74 00). Prosim, da se na nadomestnega zdravnika obrnete v res nujnem primeru.

Hvala za razumevanje.

SPREMEMBE URNIKA:

 V petek, 8.1., delamo popoldan. 

DRUGA OBVESTILA:

Zbiramo naročila za cepljenje proti covid19, naročite se lahko po mailu narocanje.mojca.prica@zd-lj.si ali na našo telefonsko številko 01 583 74 38. Ob naročilu prosim sporočite ime, priimek, datum rojstva in vašo telefonsko številko.

Cepljenje bo predvidoma potekalo postopoma glede na dostopnost cepiva, tako da bo najprej namenjeno starejšim od 80 let, nato starejšim od 70 let, nato starejšim od 60 let in nato tudi mlajšim kroničnim bolnikom.

Pri nas se lahko cepite proti pneumokoku, klopnemu meningitisu, potrebno se je predhodno naročiti.

Vse administrativne storitve kot so naročanje receptov za kronično terapijo, naročilnic za medicinske pripomočke, urejajte po e-pošti, izjemoma po telefonu.  Če zbolite in potrebujete bolniški stalež, o tem takoj obvestite ambulanto po e-pošti oz. po telefonu.

 

Glede na epidemiološko situacijo bo obravnava bolnikov na primarnem nivoju potekala nekoliko drugače kot pred epidemijo, zato vas prosimo za strpnost, razumevanje in tudi racionalnost pri potrebi do zdravstvene oskrbe.

Pregled v ambulanti je možen samo na podlagi predhodnega naročanja in posveta z medicinskim osebjem (po telefonu ali e-pošti).

Zdravnik bo glede na vaše zdravstvene težave strokovno presodil o načinu obravnave, ki je potrebna. Obravnava se lahko izvede po e-pošti, po telefonu ali neposredno s kliničnim pregledom.

 • V primeru prisotnih simptomov in znakov za COVID-19, vas bo osebni zdravnik že po telefonu preusmeril na odvzem brisa in / ali na pregled v COVID ambulanto, zato ne prihajajte v zdravstveni dom nenapovedano.
 • V primeru življenjske ogroženosti takoj pokličete 112.
 • Na naročen termin pregleda pridite največ 5 minut pred terminom.
 • Na pregled se pripravite, oblečeni bodite v oblačila, ki jih je enostavno sleči ter si po potrebi pripravite spisek vprašanj za zdravnika.
 • Pred vstopom v zdravstveni dom si namestite kirurško masko, ki jo morate imeti nameščeno ves čas obravnave in si razkužite roke.
 • V prostorih zdravstvenega doma je potrebno, da upoštevate osebno varnostno razdaljo vsaj 1.5 metra.

 

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Nastavitve

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.

Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.