V primeru povišane telesne temperature in znakov okužbe dihal (nahod, bolečine v žrelu, kašelj, težko dihanje) se najprej posvetujte s svojim osebnim zdravnikom po telefonu ali e-pošti!

Za pregled v vseh dejavnostih je OBVEZNO NAROČANJE - po telefonu ali e-pošti. Zdravnik bo glede na vaše zdravstvene težave strokovno presodil o načinu obravnave, ki je potrebna.

Urnik

MOJCA PRICA, dr.med.spec.
MARTINA ŠTERK, sms
Dejavnost: ZDRAVSTVENO VARSTVO ODRASLIH
Ambulanta družinske medicine
Lokacija: ENOTA ŠENTVID, OB ZDRAVSTVENEM DOMU 1
Telefon: (01) 5837 438
Naslov za naročanje: https://narocanja.zd-lj.si/19
E-naslov: narocanje.mojca.prica@zd-lj.si
Urnik zdravnika
PONEDELJEK 12:30-19:30
TOREK 07:00-14:00
SREDA 07:00-14:00
ČETRTEK 12:30-19:30
PETEK 07:00-14:00 ali 12:30-19:30

Opomba:

OB PETKIH PO RAZPOREDU, V TOREK MED 13. IN 14. URO IZVAJA HIŠNE OBISKE. V ADM z zdravnico dela referenčna med.sestra Marta Jurkovič, dipl.m.s.

Obvestilo zdravnika:

Spoštovani!

NAROČANJE NA PREGLED:

- po telefonu: 8.00 - 10.00 v dopoldanski izmeni

                        14.00 - 16.00 v popoldanski izmeni

- po e-pošti: narocanje.mojca.prica@zd-lj.si

- po pošti: na naslov ZD Ljubljana Šentvid, Ob zdravstvenem domu 1, 1000 Ljubljana  s pripisom za ambulanto Mojca Prica, dr.med.

Pregled v ambulanti je možen samo na podlagi predhodnega naročanja in posveta z medicinskim osebjem.

Zdravnica bo glede na vaše zdravstvene težave strokovno presodila o načinu obravnave, ki je potrebna. Obravnava se lahko izvede po telefonu ali neposredno s kliničnim pregledom.

NAROČANJE ZA LABORATORIJ:

Za odvzem vzorcev v diagnostičnem laboratoriju Šentvid je obvezno NAROČANJE. V laboratorij se samostojno naročite po prejemu laboratorijskega naročila s strani zdravnika preko povezave https://narocanja.zd-lj.si/248  ali po 11. uri na telefon 01 583 74 33.

ODSOTNOST:

SPREMEMBE URNIKA:

- v četrtek 16.9. delamo izjemoma dopoldan

- v ponedeljek 20.9. delamo dopoldan

- v torek, 21.9. delamo popoldan

DRUGA OBVESTILA:

Zaradi zelo povečanega števila elektronskih sporočil vsa prejeta elektronska sporočila triažiramo po stopnji nujnosti. Povratno informacijo boste dobili v najkrajšem možnem času.

E-pošta ni namenjena posvetom ali nujnim obravnavam, ampak naročanju. Prosimo, da v sporočilu, ki naj bo kratko, navedete bistvene podatke - osebo, na katero se sporočilo nanaša, kaj želite (recepte, napotnico, posvet, obisk - v tem primeru na kratko navedite tudi razlog) in seveda telefonsko številko, na katero ste dosegljivi.

Za prijavo na cepljenje proti covid19 prosimo obiščite: https://zvem.ezdrav.si/cepljenje

Informacije glede cepljenja proti covid brez naročanja: https://www.zd-lj.si/zdlj/index.php?option=com_content&view=article&id=688&Itemid=2775&lang=sl

Vse administrativne storitve kot so naročanje receptov za kronično terapijo, naročilnic za medicinske pripomočke, urejajte po e-pošti, izjemoma po telefonu.  Če zbolite in potrebujete bolniški stalež, o tem takoj obvestite ambulanto po e-pošti oz. po telefonu.

Promocija aktivnosti za preprečevanje kostno-mišičnih obolenj in psihosocialnih tveganj pri delu   https://pkmo.si/

banner cepljenje
S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Nastavitve

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.

Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.