NE VSTOPAJTE V PROSTORE ZDRAVSTVENEGA DOMA s povišano telesno temperaturo in znaki okužbe dihal (nahod, bolečine v žrelu, kašelj, težko dihanje)!

Najprej se posvetujte s svojim osebnim zdravnikom / zobozdravnikom po telefonu!
Za pregled v vseh dejavnostih je OBVEZNO NAROČANJE - po telefonu ali e-pošti. Zdravnik bo glede na vaše zdravstvene težave strokovno presodil o načinu obravnave, ki je potrebna.

Urnik

MANJA VIVOD GODEC, dr.med.spec.
MATEJA LOŽNAR, TZN
ALEKSANDRA ČVAN, dipl.m.s.
Dejavnost: ZDRAVSTVENO VARSTVO ODRASLIH
Ambulanta družinske medicine
Lokacija: ENOTA ŠIŠKA, DERČEVA UL. 5
Telefon: 01/5815-357 , 01/5815-200
E-naslov: narocanje.manja.vivod-godec@zd-lj.si
 • Urnik zdravnika
  PONEDELJEK 07:00-14:00
  TOREK 07:00-14:00
  SREDA 12:00-19:00
  ČETRTEK 12:00-19:00
  PETEK 07:00-14:00

  Opomba:

  Zravnica bo dalj časa odsotna. Nadomeščajo jo zdravniki po razporedu.
 • Urnik dipl. m. s.
  ALEKSANDRA ČVAN, dipl.m.s.
  PONEDELJEK -
  TOREK -
  SREDA -
  ČETRTEK -
  PETEK -

Obvestilo zdravnika:

Obvestilo!

Zdravnica dr. VIVOD GODEC Manja je do nadaljnega odsotna.

30.9. - 2.10.2020 nadomeščajo VSI prisotni zdravniki

5.10.2020 nadomešča dr. DIVJAK Andrej DOPOLDNE ( 01 581 53 22 )

6.10. - 8.10.2020 ndomešča BAHOVEC Alenka ( 01 581 53 57 )

9.10.2020 nadomeščajo VSI prisotni zdravniki

Ko nadomeščajo vsi prisotni zdravnicki, vas prosimo da pokličete informatorja ZDL Šiška, ki vas bo vezal v ambulanto, ki dela.

V času odsotnosti e-mailov NE pregledujemo in na njih NE odgovarjamo, prav tako niso avtomatično posredovani zdravniku, ki nadomešča.

 

Hvala za razumevanje!

 

Spoštovani!

Glede na epidemiološko situacijo bo obravnava bolnikov na primarnem nivoju potekala nekoliko drugače kot pred epidemijo, zato vas prosimo za strpnost, razumevanje in tudi racionalnost pri potrebi do zdravstvene oskrbe.

Pregled v ambulanti je možen samo na podlagi predhodnega naročanja in posveta z medicinskim osebjem (po telefonu ali e-pošti).

Zdravnik bo glede na vaše zdravstvene težave strokovno presodil o načinu obravnave, ki je potrebna. Obravnava se lahko izvede po e-pošti, po telefonu ali neposredno s kliničnim pregledom.

 • V primeru prisotnih simptomov in znakov za COVID-19, vas bo osebni zdravnik že po telefonu preusmeril na odvzem brisa in / ali na pregled v COVID ambulanto, zato ne prihajajte v zdravstveni dom nenapovedano.

 • V primeru življenjske ogroženosti takoj pokličete 112.

 • Na naročen termin pregleda pridite največ 5 minut pred terminom.

 • Na pregled se pripravite, oblečeni bodite v oblačila, ki jih je enostavno sleči ter si po potrebi pripravite spisek vprašanj za zdravnika.

 • Na vhodu v zdravstveni dom si boste razkužili roke in prejeli kirurško masko, ki jo morate imeti nameščeno ves čas obravnave.

 • V prostorih zdravstvenega doma je potrebno, da upoštevate osebno varnostno razdaljo vsaj 1.5 metra.

Vse administrativne storitve kot so naročanje receptov za kronično terapijo, napotnic za kontrolne preglede, naročilnic za medicinske pripomočke, urejajte po e-pošti, izjemoma po telefonu. Če zbolite in potrebujete bolniški stalež, o tem takoj obvestite ambulanto po e-pošti. Pisne izvide opravljenih pregledov, hospitalizacij, lahko pošljete pisno v ambulanto ali jih pustite pri vratarju na recepciji v zaprti kuverti, na katero zapišite ime osebnega zdravnika.

 

NAROČANJE:

- po telefonu: 7.00 - 9.00 v dopoldanski izmeni

                    13.00 - 15.00 v popoldanski izmeni

- po e-pošti: narocanje.manja.vivod-godec@zd-lj.si

ODSOTNOST:
Zdravnica dr. VIVOD Godec Manja je do nadaljnjega odsotna.
Nadomeščanje je urejeno, vendar po spremenjenem urniku in sicer:

PONEDELJEK 12.00. - 19.00.

TOREK 12.00.-.19.00

SREDA 7.00. - 14.00.

ČETRTEK 7.00. - 14.00.

PETEK 7.00. - 13.00.

Za pregled se je potrebno naročiti. Sprejem v ambulanto najmanj eno uro pred koncem ordinacijskega časa.

Pri urniku so možne spremembe.

DRUGA OBVESTILA:

V naši ambulanti izvajamo samoplačniška cepljenja proti klopnemu meningoencefalitisu, gripi in pnevmokoku.

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Nastavitve

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.

Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.