V primeru povišane telesne temperature in znakov okužbe dihal (nahod, bolečine v žrelu, kašelj, težko dihanje) se najprej posvetujte s svojim osebnim zdravnikom po telefonu ali e-pošti!

Za pregled v vseh dejavnostih je OBVEZNO NAROČANJE - po telefonu ali e-pošti. Zdravnik bo glede na vaše zdravstvene težave strokovno presodil o načinu obravnave, ki je potrebna.

Urnik

MAJA DUKADINOSKA, dr.med.spec.
TATJANA JUVAN, ZT
Dejavnost: ZDRAVSTVENO VARSTVO ODRASLIH
Ambulanta družinske medicine
Lokacija: ENOTA CENTER, METELKOVA UL. 9
Telefon: 01/4723740 , 01/4723700
Naslov za naročanje: https://narocanja.zd-lj.si/28
E-naslov: narocanje.maja.dukadinoska@zd-lj.si
Urnik zdravnika
PONEDELJEK 13:30-20:00
TOREK 06:45-13:15
SREDA -
ČETRTEK 06:45-11:00
PETEK 06:45-13:15

Opomba:

OB SREDAH IN ČETRTKIH (DELNO) DELA V CPZOPD. PETEK PO RAZPOREDU.

Obvestilo zdravnika:

OBVESTILO ZA PACIENTE DR. MAJE DUKADINOSKE:

Od 13.01.2022 do 14.01.2022 bo zdravnica odsotna!

Nadomeščanje je urejeno po spodaj napisanem razporedu.  Na nadomestne ambulante se obračajte v primeru akutnega poslabšanja ter v primeru nujnih in neodložljivih zadev.

tel. št centrale ZD Center  - 01 / 4723 700

Razpored nadomeščanja:

13.01.22  Gordana Jurkovič,  dr.med.spec

   tel. št.       01/ 4723736       mail     narocanje.gordana.jurkovic@zd-lj.si


14.01.2022 Mojca Krajnc dr.med.spec
     tel. št.  01/ 4723872    mail    narocanje.mojca.krajnc@zd-lj.si

 

 

Pošte, poslane v tem času, ne bomo videli.

 

V primeru urgentne situacije pokličite 112 ali obiščite ambulanto Splošne nujne medicinske pomoči (Bohoričeva ul. 4).

Splošna navodila pacientom glede elektronske komunikacije in naročanja na pregled v ZD Ljubljana so dostopna na povezavi:
https://www.zd-lj.si/zdlj/index.php?option=com_content&view=article&id=58&Itemid=1111&lang=sl

Hvala za razumevanje.

Lep pozdrav,

Maja Dukadinoska, dr. med. spec. druž. med.

Obvestilo zdravnika:

Na telefon bomo dosegljivi med 8.00 in 10.00 v dopoldanskem turnusu in med 14.00 in 16.00 uro v popoldanskem turnusu.

Klice, prejete v tem času, bomo vrnili. Za naročilo receptov za stalno terapijo, napotnic za kontrolni pregled, naročilnic za medicinske pripomočke nas kontaktirajte po e-pošti na narocanje.maja.dukadinoska@zd-lj.si , izjemoma po telefonu. Če zbolite in potrebujete bolniški stalež, o tem prvi delovni dan obvestite ambulanto po e-pošti oz. po telefonu.

Obvestilo za uporabnike storitev v trenutni epidemiološki situaciji :

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Glede na epidemiološko situacijo bo obravnava bolnikov na primarnem nivoju potekala nekoliko drugače kot pred epidemijo, zato vas prosimo za strpnost, razumevanje in tudi racionalnost pri potrebi do zdravstvene oskrbe.

Pregled v ambulanti je možen samo na podlagi predhodnega naročanja in posveta z medicinskim osebjem (po telefonu ali e-pošti).
Zdravnik bo glede na vaše zdravstvene težave strokovno presodil o načinu obravnave, ki je potrebna. Obravnava se lahko izvede po e-pošti, po telefonu ali neposredno s kliničnim pregledom.

V primeru prisotnih simptomov in znakov za COVID-19, vas bo osebni zdravnik že po telefonu preusmeril na odvzem brisa in / ali na pregled v COVID ambulanto, zato ne prihajajte v zdravstveni dom nenapovedano.
V primeru življenjske ogroženosti takoj pokličete 112.
Na naročen termin pregleda pridite največ 5 minut pred terminom.
Na pregled se pripravite, oblečeni bodite v oblačila, ki jih je enostavno sleči ter si po potrebi pripravite spisek vprašanj za zdravnika.
Na vhodu v zdravstveni dom si boste razkužili roke in prejeli kirurško masko, ki jo morate imeti nameščeno ves čas obravnave.
V prostorih zdravstvenega doma je potrebno, da upoštevate osebno varnostno razdaljo vsaj 1.5 metra.

Vse administrativne storitve kot so naročanje receptov za kronično terapijo, napotnic za kontrolne preglede, naročilnic za medicinske pripomočke, urejajte po e-pošti ali po telefonu. Če zbolite in potrebujete bolniški stalež, o tem takoj obvestite ambulanto po e-pošti. Pisne izvide opravljenih pregledov, hospitalizacij, lahko pošljete pisno v ambulanto ali jih pustite pri vratarju na recepciji v zaprti kuverti, na katero zapišite ime osebnega zdravnika.

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

V primeru življenjske ogroženosti takoj pokličete 112. V kolikor menite, da potrebujete nujen pregled zaradi drugih zdravstvenih težav predhodno pokličite osebnega/nadomestnega, ki vam bo svetoval in presodil ali je pregled v ambulanti nujen.

 

Dodatna obvestila ambulante:

V kolikor ste zboleli in potrebujete bolniški stalež, nas morate o tem obvestiti najkasneje v 3 dneh od pričetka staleža.

Bolniški stalež do 30 koledarskih dni je v domeni osebnega zdravnika, nad 30 dni pa v domeni imenovanega zdravnika na ZZZS. V kolikor pričakujete daljši bolniški stalež, nas morate kontaktirati najkasneje 7 dni pred iztekom obdobja bolniškega staleža.

Če ste sprejeti v bolnišnico, nas o tem obvestite najkasneje 3 dni po sprejetju.

V času odsotnosti žal ne bomo mogli odgovarjati na vašo pošto, takrat se obrnite na nadomestno ambulanto.

-------------------------------

Zahvaljujemo se za razumevanje.

banner cepljenje
S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Nastavitve

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.

Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.