NE VSTOPAJTE V PROSTORE ZDRAVSTVENEGA DOMA s povišano telesno temperaturo in znaki okužbe dihal (nahod, bolečine v žrelu, kašelj, težko dihanje)!

Najprej se posvetujte s svojim osebnim zdravnikom / zobozdravnikom po telefonu!
Za pregled v vseh dejavnostih je OBVEZNO NAROČANJE - po telefonu ali e-pošti. Zdravnik bo glede na vaše zdravstvene težave strokovno presodil o načinu obravnave, ki je potrebna.

Urnik

MANCA KORENČIČ, univ.dipl.psih.
Dejavnost: CENTER ZA DUŠEVNO ZDRAVJE
Lokacija: ENOTA MOSTE-POLJE, PRVOMAJSKA UL. 5
Telefon: 01 584 42 44
E-naslov: narocanje.manca.korencic@zd-lj.si
Urnik zdravnika
PONEDELJEK 12:30-19:30
TOREK 07:00-14:00
SREDA 07:00-14:00
ČETRTEK 12:30-19:30
PETEK 07:00-14:00

Obvestilo zdravnika:

NAČINI NAROČANJA:

- PO TELEFONU (dop. od 8.00 do 10.00, pop. od 13.00 do 15.00 ure - 01 584 42 44)

- ELEKTRONSKO (po e-pošti na naslov: narocanje.manca.korencic@zd-lj.si)

- OSEBNO (v ordinacijskem času ambulante medicinske sestre Irene Perkavac, vms - v pon. in tor. pop., v sred. čet. in pet. dop.)

- PO POŠTI (na naslov- ZD Lj. Moste, Prvomajska 5, 1000 Ljubljana, s pripisom - za psihologa)

OBVESTILO: Zaradi trenutne epidemiološke situacije so vsi pregledi in obiski v psihološki ambulanti Centra za duševno zdravje Moste-Polje od 12. 3. 2020 pa do nadaljnjega odpovedani. Ob izkazani potrebi staršev po svetovanju in podpori nas lahko pokličete po telefonu na 01 584 42 44 ali pa nam pišete po elektronski pošti na manca.korencic@zd-lj.si. Potrudili se bomo biti čim bolj dostopni.

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Nastavitve

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.

Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.