Skoči do osrednje vsebine
Išči... SL EN Prijava

Prijava za zaposlene

Urnik

ALENKA BITEZNIK, dr.med.spec.
NIKA PROSEN, med. sestra
NEVA POLENŠEK, dipl.m.s.
URŠKA IVANC, TZN
JANA VADLAN, dipl.m.s.
Dejavnost: ZDRAVSTVENO VARSTVO PREDŠOLSKIH OTROK
Lokacija: ENOTA BEŽIGRAD, KRŽIČEVA UL. 10
Telefon: 01 300 33 94 , 01 300 33 00
Naslov za naročanje: https://portal.zd-lj.si
Urnik zdravnika
PONEDELJEK 07:00-13:30
TOREK 07:00-13:30
SREDA 07:00-13:30
ČETRTEK 13:00-19:30
PETEK 07:00-13:30 ali 13:00-19:30

Opomba:

PETEK IZMENIČNO PO RAZPOREDU

Obvestilo zdravnika:

Urnik:

Novosti:

  1. Prehajamo na uporaba PORTALA za elektronsko komunikacijo. El. pošta ne deluje več. Prosim, da si uredite dostop do portala. Hvala. 

ODSOTNOSTI:  V primeru odsotnosti je nadomeščanje za nujne primere urejeno v dopoldanskem turnusu, prosim pokličite na tel.št. 01 3003 307. 

UZ KOLKOV:  24.11.2023, 22.12.2023. Na dan Uz kolkov ambulanta ne deluje, za pregled pokličite na 01 3003 307.

PETEK POPOLDNE:  8.12.2023

NAROČANJE NA PREGLED:
  • po telefonu:  celoten ordinacijski čas po telefonu 01 3003 394. Priporočamo, da nas zaradi lastne organizacije dela pokličete v času od 7:00 do 8:00  oz od 12:00-13:00 (dopoldanski turnus), oziroma od 13:00-14:00 (popoldanski turnus). V primeru odsotnosti pokličite v dopoldanskem turnusu na telefon 01 3003 307.
  • elektronsko:  PORTAL ZA PACIENTE
  • po pošti: ZD Ljubljana-enota Bežigrad, Kržičeva ulica 10, s pripisom za ambulanto Alenke Biteznik, dr. med.
  • osebno:  v ordinacijskem času ambulante

V primeru urgentne situacije se izven našega delovnega časa ob delovnikih (med 7:00 in 19:00) obrnite na nadomestnega (sprejemnega) zdravnika v enoti na telefon 01 3003 307. V nočnem času od 19:00- 7:00, ob vikendih in praznikih (24 ur) pa je urejena Pediatrična nujna medicinska pomoč v ZD Center.  PRIMERU ŽIVLJENSKE OGORŽENOSTI TAKOJ POKLIČITE 112.

Naročanje v laboratorij: https://narocanja.zd-lj.si/login

ELEKTRONSKI NASLOV AMBULANTE in PORTAL JE NAMENJEN IZKLJUČNO ADMINISTRATIVNIM STORITVAM (naročanje stalnih receptov, kontrolnih napotnic, zdravniških potrdil, urejanjeu bolniškega staleža in naročanje na preventivne preglede in cepljenje). ELEKTRONSKO NA DALJAVO NE MOREMO OPRAVLJATI ZDRAVSTVENIH OBRAVNAV IN DALJŠIH ZDRAVSTVENIH POSVETOV. POSLANIH FOTOGRAFIJ NE BOMO OBRAVNAVALI, RAZEN, ČE SE BOMO PO TELEFONU PREDHODNO  DOGOVORILI DRUGAČE. 

ZA DOLOČENA ZDRAVSTVENA STANJA LAHKO NAVODILA POIŠČETE NA SPODAJ NAVEDENIH POVEZAVAH. VSE OSTALO  LAHKO UREJATE PREKO TELEFONA  V ORDINACIJSKEM ČASU AMBULANTE.

SPLOŠNA NAVODILA: https://www.zd-lj.si/zdlj/index.php?option=com_content&view=article&id=979&Itemid=2895&lang=sl

https://zdaj.net/

NAVODILA ZA AKUTNE BOLEZNI: https://www.zd-lj.si/zdlj/index.php?option=com_content&view=article&id=597&Itemid=2595&lang=sl

SPLOŠNA NAVODILA RAZVOJNE AMBULANTE: https://www.zd-lj.si/zdlj/index.php?option=com_content&view=article&id=662&Itemid=2760&lang=sl

https://www.babyfizio.si/

SPLOŠNA NAVODILA CENTRA ZA DUŠEVNO ZDRAVJE: https://www.zd-lj.si/zdlj/index.php?option=com_content&view=article&id=663&Itemid=2761&lang=sl

https://www.tosemjaz.net/

Naročeni pacienti in NUJNI PRIMERI imajo prednost pred nenaročenimi.

UREJANJE ADMINISTRATIVNIH ZADEV:

Urejanje bolniškega staleža za nego: Uveden je elektronski bolniški list. Preden nego prvič koristite je potrebno podpisati izjavo o delovnih obveznostih obeh strašev. Za podpis se oglasite  osebno v ambulanti  v ordinacijskem času. Kasneje bo podpis potreben samo še v primeru sprememb delovnega statusa osebe, ki uveljavlja pravico do nege bolnega otroka. O vseh spremembah ste nas dolžni obvestiti sami, kar je navedeno tudi v listini. Priporočljivo je, da izjavo  podpišeta oba  starša. El. bolniške liste bomo pripravili kolikor hitro bo mogoče. Svetujemo vam, da bolniško uredite čimprej po njenem zaključku. Ob zaključku bolniškega staleža pošljite el. sporočilo po portalu s točnimi podatki (datumsko od kdaj do kdaj potrebujete nego in kdo je nego koristil).

Recepti: Recepti so elektronski, papirnati le izjemoma. Predpisana zdravila bodo zapisana na otrokovi kartici, s katero jih boste tudi prevzeli v lekarni. Predpis zdravil bomo opravili isti dan do konca ordinacijskega časa. Dokler zdravilo ni predpisano, ga v lekarni ne morete prevzeti.

Vaša zdravnica

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Nastavitve Zapri

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.

Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.