V primeru povišane telesne temperature in znakov okužbe dihal (nahod, bolečine v žrelu, kašelj, težko dihanje) se najprej posvetujte s svojim osebnim zdravnikom po telefonu ali e-pošti!

Za pregled v vseh dejavnostih je OBVEZNO NAROČANJE - po telefonu ali e-pošti. Zdravnik bo glede na vaše zdravstvene težave strokovno presodil o načinu obravnave, ki je potrebna.

Urnik

DANIJEL GAJIĆ, dr.med.spec.
ANA KEMPERLE, TZN
Dejavnost: ZDRAVSTVENO VARSTVO ODRASLIH
Ambulanta družinske medicine
Lokacija: ENOTA BEŽIGRAD, KRŽIČEVA UL. 10
Telefon: 01 300 33 36 , 01 300 33 00
Naslov za naročanje: https://narocanja.zd-lj.si/194
E-naslov: narocanje.danijel.gajic@zd-lj.si
Urnik zdravnika
PONEDELJEK 07:00-14:00
TOREK 07:00-14:00
SREDA 12:30-19:30
ČETRTEK 12:30-19:30
PETEK 07:00-14:00

Opomba:

Urnik stopi v veljavo 06.01.2020. HIŠNI OBISKI - TORKI med 12.00 in 14.00 uro.

Obvestilo zdravnika:

Naročite se lahko prek e-pošte ali telefonsko (v dopoldanskem turnusu med 8:00 - 12:00 uro ter v popoldanskem turnusu med 14:00 - 18:00 uro).

Pregled v ambulanti je možen samo na podlagi predhodnega naročanja in posveta z medicinskim osebjem (po telefonu ali e-pošti).

  • V primeru prisotnih simptomov in znakov za COVID-19, vas bo osebni zdravnik že po telefonu preusmeril na odvzem brisa in/ali na pregled v COVID ambulanto, zato ne prihajajte v zdravstveni dom nenapovedano.
  • V primeru življenjske ogroženosti takoj pokličete 112.
  • Na naročen termin pregleda pridite največ 5 minut pred terminom.
  • Na pregled se pripravite, oblečeni bodite v oblačila, ki jih je enostavno sleči ter si po potrebi pripravite spisek vprašanj za zdravnika.
  • Pred vstopom v zdravstveni dom si namestite kirurško masko, ki mora ostati nameščena ves čas obravnave in si razkužite roke.
  • V prostorih zdravstvenega doma je potrebno upoštevati osebno varnostno razdaljo vsaj 1.5 metra.

Vse administrativne storitve kot so naročanje receptov za kronično terapijo, naročilnic za medicinske pripomočke, urejajte po e-pošti, izjemoma po telefonu. Če zbolite in potrebujete bolniški stalež, o tem takoj obvestite ambulanto po e-pošti oz. po telefonu.

Recepti, medicinsko tehnični pripomočki:
Recepte za stalno zdravljenje je potrebno naročiti en teden prej, preden zdravila porabite.
Predpis medicinsko tehničnih pripomočkov je možen največ 10 dni pred iztekom 3 mesečnega obdobja.

Napotnice:
Napotnice za prve preglede izda osebni zdravnik na podlagi pregleda in po lastni presoji.
Za izdajo napotnice za kontrolni pregled dostavite izvid specialista (zase naredite kopijo).

Bolniški stalež:
Osebni zdravnik lahko odpre bolniški stalež največ za 3 dni nazaj. Ko ostanete doma je to potrebno javiti po telefonu ali elektronski pošti.

 

ODSOTNOST:

banner cepljenje
S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Nastavitve

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.

Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.