V primeru povišane telesne temperature in znakov okužbe dihal (nahod, bolečine v žrelu, kašelj, težko dihanje) se najprej posvetujte s svojim osebnim zdravnikom po telefonu ali e-pošti!

Za pregled v vseh dejavnostih je OBVEZNO NAROČANJE - po telefonu ali e-pošti. Zdravnik bo glede na vaše zdravstvene težave strokovno presodil o načinu obravnave, ki je potrebna.

Urnik

ALJA JORDAN, mag.prof.logop. in surdoped.
Dejavnost: RAZVOJNA AMBULANTA
Lokacija: ENOTA VIČ-RUDNIK, ŠESTOVA UL. 10
Telefon: 01/ 200 45 96
E-naslov: narocanje.cdz.vic@zd-lj.si
Urnik zdravnika
PONEDELJEK 07:00-14:00
TOREK 07:00-14:00
SREDA 07:00-14:00
ČETRTEK 12:30-19:30
PETEK 07:00-14:00

Obvestilo zdravnika:

NAROČANJE

Spoštovani,

na logopedski pregled se lahko naročite preko elektronske pošte narocanje.cdz.vic@zd-lj.si ali

na telefonsko številko 01/200 45 96.

Naročanje je mogoče:

  • v ponedeljek in torek med 14.00 in 16.00
  • v sredo, četrtek in petek med 8.00 in 10.00.

Trenutno ni možnosti osebnega naročanja.

Če dobite delovni nalog za pregled v logopedski ambulanti v času naše odsotnosti, vas prosimo, da delovni nalog pošljete po pošti, saj se morate po Zakonu o pacientovih pravicah naročiti na pregled v 21 dneh, sicer delovnemu nalogu poteče veljavnost. Okvirne čakalne dobe so objavljene na straneh ZD Ljubljana.

 

Opozorilo:

Naročeni otrok in spremljevalec morata biti povsem zdrava. Vprašalnik o zdravstvenem stanju lahko dan pred dogovorjenim terminom izpolnite tudi sami in nam ga posredujete po elektronski pošti na naslov narocanje.cdz.vic@zd-lj.si ali ga prinesete s seboj. Če te možnosti nimate, ga boste izpolnili pred vstopom v zdravstveni dom.

Bodite pozorni: v primeru bolezenskih znakov obravnave ne bomo mogli izvesti.

Prosimo vas, da pridete največ 5 minut, preden ste naročeni, da se izognemo gneči pred vhodom. Ob vstopu v zdravstveni dom morate nositi masko in si razkužiti roke. V prostorih ZD upoštevajte predpisano osebno varnostno razdaljo 1,5 metra.

Za morebitne dodatne informacije smo vam na voljo po elektronski pošti in telefonu.

Zahvaljujemo se vam, da nam z upoštevanjem predpisanih omejitev in navodil pomagate pri opravljanju našega dela ter skrbite za svojo in našo varnost.

 

banner cepljenje
S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Nastavitve

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.

Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.